Ytterligare $30,000 i VIP freerolls hos PokerStars denna vecka

Ytterligare $30,000 i VIP freerolls hos PokerStars denna vecka 0001

Det återstår bara lite över en vecka kvar av pågående PokerStars VIP Club Mega månad och ännu en gång, som om alla redan pågående kampanjer inte vore nog, kommer nu PokerStars med ännu något nytt och höjer ribban ytterligare för sina spelare. Under denna vecka har PokerStars dubblat värdet för alla deras 10FPP och 20FPP VIP turneringar.

Totalt delas det ut $30,000 i online poker freerolls under den kommande veckan där ni som spelare kan ta del av sex turneringar varje dag, turneringar som spelas vid följande klockslag:

*StarttidTurnering och inköp
12:3520 FPP NL Hold'em [Turbo, $2,000 prispott]
12:4010 FPP NL Hold'em [Turbo, $1,000 prispott]
14:0520 FPP NL Hold'em [Turbo, $2,000 prispott]
18:0520 FPP NL Hold'em [Turbo, $2,000 prispott]
19:4010 FPP NL Hold'em [Turbo, $1,000 prispott]
22:4010 FPP NL Hold'em [Turbo, $1,000 prispott]
Ytterligare ,000 i VIP freerolls hos PokerStars denna vecka 101

Ni hittar alla dessa turneringar under turneringar och VIP fliken i PokerStars lobby.

VIP Mega månad

Vill ni ta klivet upp till nästa nivå eller hoppa ett par nivåer som VIP spelare, då erbjuds ni nu chansen att göra just detta till bråkdelen av vad som normalt krävs. PokerStars har reducerat kraven på att ta steget till nästa VIP nivå med hela 90 % vilket gör att ni kan avancera hela vägen upp till Platinum Star VIP och allt som krävs är otroligt låga 750 VPP inspelade under augusti. Varje VIP nivå kommer med sina olika förmåner, ena bättre än den andra. Samtidigt som ni ökar i VIP nivå ökar även hastigheten i hur ni spelar in era FPP genom att varje nivå erbjuder en FPP multiplicering.

Ni har ännu åtta dagar på er att ta gräddfilen till tre olika VIP nivåer hos PokerStars. Alla spelare som öppnar ett konto hos PokerStars blir automatiskt Brons Star VIP. För att nå nästa nivå, Silver Star krävs det att ni hinner spela in 75 VPP innan den sista augusti, utöver de normal 750 VPP. För att nå Gold Star måste ni spela in endast 300 VPP av ursprungliga 3,000 VPP. Sista nivån ni kan avancera till är som sagt Platinum Star VIP och denna nivå kan ni nå för endast 750 VPP istället för normal 7,500. Som Platinum Star VIP får ni 2,5 gånger antalet inspelade VPP.

Som Platinum VIP Star kan ni också ta del av följande förmåner

  • $650 i belöningsbonus att köpa via VIP butiken
  • Kontantbelöningar baserat på årligt nådda VPP nivåer
  • $30,000 VIP turnering varje vecka med inköp på 100 FPP
  • $100,000 freeroll sista söndagen i månaden (gratis inträde)

Besök PokerStars

Öppna ett PokerStars konto genom PokerNews och ni kan ta del av alla framtida kampanjer som vi på PokerNews anordnar tillsammans med PokerStars. Se till att ni använder vår marknadsföringskod SWEDISHPOKERNEWS, vilket registrerar er som en PokerNews kopplad spelare hos PokerStars och gör det möjligt för er att ta del av alla våra framtida erbjudanden. Bara under 2010 erbjöd vi våra läsare kampanjer hos PokerStars om översteg en bra bit över $200,000 sammanlagt så ni ser vilket värde ni erbjuds som PokerNews spelare hos PokerStars.

Vad tycker du?

Fler nyheter