Tre $5,200 WCOOP Main Event biljetter till PokerNews spelare

PokerStars WCOOP 2011

PokerNews spelare ges nu möjligheten i augusti att spela i inte mindre än tre WCOOP freerolls där vardera freeroll ger vinnaren en WCOOP Main Event biljett värd hela $5,200. Förutom detta kommer det även att delas ut $6,900 i kontanter fördelat på dessa tre freerolls. Allt som krävs är ett PokerStars konto och 150 inspelade VPP under perioden 1-21. PokerStars kontot måste dock vara öppnat via PokerNews för att ni ska kunna kvalificera er till detta erbjudande.

Med världens största live-evenemang inom poker avslutat, World Series of Poker, är det snart dags för motsvarande evenemang online att dra igång och vi syftar så klart på World Championships of Online Poker (WCOOP). Att delta i årets Main Event kommer att kosta spelarna $5,200 men då gör spelarna också upp om minst $1 miljon i garanterat förstapris!

PokerNews har alltid gillat allt som haft att göra med WCOOP och årets event är knappast något undantag. Återigen kommer vi hålla i en exklusiv WCOOP freerollserie där vi kommer att ge tre lyckliga spelare möjligheten att spela i WCOOP Main Event. Alla finalister i dessa tre freerolls, bortsett från vinnarna, kommer gå ifrån turneringen med ett kontantpris, vars storlek baseras på spelarens placering

Besök PokerStars

PokerNews WCOOP Freerolls

PokerNews WCOOP Freeroll #1, 27 augusti klockan 20:30
1 pris - WCOOP Main Event biljett, 2-9 plats delar på $1500 i kontanter

PokerNews WCOOP Freeroll #2, 29 augusti klockan 20:30.
1 pris - WCOOP Main Event biljett, 2-9 plats delar på $2500 i kontanter

PokerNews WCOOP Freeroll #3, 31 augusti klockan 20:30
1 pris - WCOOP Main Event biljett, 2-9 plats delar på $2900 i kontanter

Ladda ner PokerStars

För att kunna ta del av dessa freerolls krävs det att ni har skapat ett PokerStars konto genom PokerNews där ni använt er av marknadsföringskoden “SWEDISHPOKERNEWS”.

För att spela i freeroll #1 krävs det att ni spelar in 25 VPP, för freeroll #2 krävs det 75 VPP och för freeroll #3 krävs det 150 inspelade VPP under kvalificeringsperioden 1-21 augusti.

Nya spelare får gratis inträde

Nya spelare som öppnar ett konto under denna period och gör en insättning kommer få automatiskt inträde till freeroll #1. Detta betyder att efter ni gjort er första insättning med vår marknadsföringskod kommer ni tilldelas en biljett till freeroll #1. Ni behöver alltså inte spela in några VPP för att delta i denna turnering.

Öppna ditt PokerStars konto idag och gör er redo att börja spela in VPP under perioden 1-21 augusti. När ni ändå är igång, se då till att spela in tillräckligt med poäng så att ni inte enbart kan ta del av den första utan då sikta på att ta del av alla tre freerolls och var med och gör upp om $22,500 i priser!

Reducerade VIP krav under augusti

Passa på att även hoppa upp ett par nivåer i PokerStars VIP stege under augusti. Kraven för att nå de olika nivåerna hos PokerStars har sänkts med otroliga 90 % vilket gör det oerhört enkelt att klättra i VIP stegen för både nya som gamla PokerStars spelare. Spelare inleder från brons VIP och för att nå Silver under augusti krävs 75 VPP, en nivå ni kommer att uppnå om ni spelar in poängen som krävs för att kunna spela i alla 3 freerolls. Varför inte sikta in er på dubbla freeroll kravet när ni ändå spelar, sätt målet på 300 VPP, då kvalificerar ni er till Guld VIP och kan på så sätt ta del av alla förmåner som kommer med guldnivån. Känner ni för att gå hela vägen till Platinum nivån, då behöver ni endast spela in 10 % av vad som normalt krävs för nivån, 750 VPP under augusti jämfört med normala 7,500 VPP.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories