Tiden börjar rinna ut, kvala in till William Hill $25k freeroll

Tiden börjar rinna ut, kvala in till William Hill $25k freeroll 0001

Ladda ner William Hill Poker idag och spela in 600 William Hill poäng innan den 16 augusti klockan 00:59 för att kvala in till denna $20,000 turnering med ytterligare $5,000 i bounties i form av 25 stycken $200 bounties på 25 olika spelare. Ni får $200 i skottpengar per utvald spelare men det är bäst att ni skyndar er då kvalificeringsperioden börjar rinna ut. Att spela in 600 William Hill poäng motsvarar ungefär $20 i betald rake vilket ni kan förvandla till ett förstapris på ett par tusen dollar samt ett flertal $200 bounties, med lite tur.

Kvalperioden upphör som sagt strax efter midnatt den 16 augusti vilket ger er lite drygt tre dagar på er att kvala in till detta otroliga event. William Hill: Wanted är en av de större turneringarna vi anordnat under 2011 med en sammanlagd prispott på $25,000 varav $20,000 är i reda prispengar och $5,000 är fördelat över 25 stycken bounties vardera värda $200.

Detta är mer än bara en vanlig freeroll som ni hittar hos någon operatör, inte enbart för den enorma prispotten men också på grund av kraven som ställs och vi syftar då på att den är exklusiv för PokerNews spelare vilket innebär ett begränsat startfält och därmed även ökade chanser. Lägg sedan till en riktigt djup struktur med en startstack på 10,000 och med mörkar på 25/50 erbjuds spelarna en riktigt utmanade turnering.

PokerNews spelare med bounties

Följande spelare är de ni bör leta efter under turneringens gång. Dessa spelare har alla skottpengar på sig och slår du ut någon av nedan nämnda spelare kommer ni inkassera $200 direkt insatt på ert William Hill Poker konto. För svensk del lyckades Freddie97 bli den lycklige spelaren som fick dessa skottpengar på sig.

philtheflushKriss13
Nipburggogitos
herrhuxxhelsing1
jotajota77MaxHarry
FUNILEIROFreddie97
xai0xaxNizex
W2R141575402__42__
NoobOwnage2girls1chip
felka88doopster
banebpCechulina
SupEritajima666

Kvalificering endast möjligt genom PokerNews

Tiden börjar rinna ut, kvala in till William Hill k freeroll 101

För att spela i denna $25,000 Wanted freeroll hos William Hill Poker, en turnering som hålls den 21 augusti klockan 19:00 GMT krävs det ett William Hill konto öppnat genom PokerNews. Inga andra William Hill spelare har möjligheten att delta i detta event. Förutom ett PokerNews öppnat konto krävs det sedan 600 William Hill poäng som spelas in senast måndagen den 15 augusti klockan 23:59 GMT. Befintliga William Hill spelare som öppnat sitt konto genom PokerNews är också välkomna att delta i detta event så länge kravet på inspelade poäng uppfyllts.

Vänligen observera att alla kvalificerade spelare automatiskt kommer att registreras till turneringen genom William Hill och detta sker först efter att kvalificeringsperioden löpt ut.

Har ni ännu inte laddat ned William Hill Poker gör då detta idag och dra samtidigt nytta av en insättningsbonus på 200 % upp till $2,000 på er första insättning när ni använder bonuskoden "SENEWS”.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories