Se Poker After Dark avsnitt 41 samt 42, Directors Cut

Tidigare idag presenterade vi avsnitt 40 från Poker After Dark som utlovat kommer här nu det sista avsnittet för denna sändningsvecka samt directors cut versionen från den avverkade veckan. Precis som förra avsnittet är dessa två indelade i tre delar vardera och finns att ses på YouTube. För er som inte vill invänta övriga avsnitt, då kan ni besöka vår YouTube kanal .

Deltar i dessa två avsnitt gör följande spelare

Deltagare PAD Avsnitt 41 & 42

StolNamn
Stol 1Mike "The Mouth" Matusow
Stol 2Jean-Robert Bellande
Stol 3Peter Jetten
Stol 4Brandon Adams
Stol 5Chris "Jesus" Ferguson
Stol 6Phil Hellmuth

Först ut har vi veckans sista avsnitt, avsnitt 41 och dessa tre delar

Del 1

Del 2

Del 3

Näst ut väntar sedan avsnitt 42 som är denna veckas directors cut där vi blickar tillbaka på den gångna veckan och får höra kommentarer från spelarna om deras tankegångar bakom avverkade händer från veckan.

Del 1

Del 2

Del 3

Har ni ännu inte tagit del av tidigare avsnitt, ta då en titt på de tre PAD avsnitt vi presenterade här förra veckan.

Fler nyheter

Other Stories