Rheem betalar skulder efter 2+2 snack och EPIC segern

Rheem betalar skulder efter 2+2 snack och EPIC segern 0001

Den förre detta November Nine spelaren Chino Rheem hamnade i hetluften under förra veckan efter att en tråd skapats på pokercommunityt 2+2, skapat av pokerproffset Will Molson där han lade fram sin frustration över Rheems ovilja att betala tillbaka skulder. Detta skulle sedan visa sig bli början av en anstormning där fler och fler spelare klev fram och visade sitt missnöje och hela historien kring Rheem växte således mer och mer.

Rykten kring Chinos obetalda skulder såg först sitt ljus efter att årets November Nine spelaren Ben Lambberättat som hans erfarenhet av Rheem vid 2011 års WSOP och vilka medel Chino använt sig av för att undvika betala tillbaka sin skuld. Förra veckan kom näste spelare och denna gång var det Will Molson som detaljerat beskrev sin involvering med den skuldtyngda Rheem. Chino hade inte enbart lånat pengar av Molson, han hade även ljugit på köpet.

I skuggan av Molsons berättelse klev en rad kända pokerprofiler fram där de gav sin version av hur det hade drabbats av “Chino blåsningen”, däribland spelare som Tom "durrrr" Dwan och trean från fjolårets WSOP Main Event, Joseph Cheong.

Efter segern i det inledande EPIC League eventet, ett event som han till största sannolikhet var sponsrat till, har dock Chino gått ut med att han betalat tillbaka en rad av de innestående skulder han hade. Exakt hur mycket av den miljon dollar han vann, som han själv fick behålla efter att spelaren som sponsrat Rheem fått sin del ska lämnas osagt men sannolikhet lär Chino ha fått allt mellan 30-50 % av vinsten. Efter att han betalat tillbaka delar av sina skulder försökte Rheem rädda det lilla rykte han hade kvar genom twitter där han lämnade följande meddelande.

“Jo, jag vann en miljon men jag är fortfarande pank! Men jag har aldrig mått så bra. Alla ni som dömer mig, ni måste lära känna mig först”

“Jag lever liver, fattig som rik! Jag vet vilka mina vänner är och er är jag tacksamma för! Jag älskar er alla och jag skulle ge mitt liv för er!”

En av spelarna som fick tillbaka sina pengar var just Ben Lamb som hade detta att säga om det hela via sin twitter:

“OMG, Chino vann en miljon dollar och jag fick mina pengar tillbaka (de flesta fick 10 % tillbaka) men till mig betalade han hela beloppet!”

Fler nyheter

Other Stories