888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerStars The Big Game vecka sex avsnitt två med Tony G

I går presenterade vi bakom kamerorna avsnitt tillsammans med det första avsnittet från vecka sex av PokerStars The Big Game säsong två och här kommer nu det andra avsnittet. Till er som ännu inte sett avsnitt 1 ta då en titt på gårdagens artikel. Vill ni inte läsa en summering från veckans spel än så länge, då bör ni inte läsa vidare, spoiler varning.

Som ni såg i avsnitt ett från veckans spel lyckades Tony G krypa under skinnet på Phil Hellmuth redan under den första handen där Tony floppade stege med {10-Diamonds}{9-Hearts} på en {Q-Spades}{J-Spades}{8-Diamonds} mot Hellmuths {K-Spades}{J-Clubs}. Detta var en av flera potter som Tony G drog hem under det första avsnittet för att sluta spelet för detta avsnitt med en vinst på över $100,000. Ska det hålla i sig under resterande fyra avsnitt? Se avsnitt två och få den fortsatta utvecklingen från veckans spel.

Relaterade spelare

Vad tycker du?