PokerStars The Big Game - Resultat vecka 5

Efter vecka 4 I PokerStars The Big Game var det dags för ännu en ny Loose Cannon att sätta sig ned vid bordet. Förra veckan, som utgjorde den femte veckan av PokerStars the Big Game säsong 2 såg Cari Bershell sätta sig vid bordet som spelets ende kvinna. Spelandes emot henne gjorde WSOP vinnarna Jason Mercier och Eugene Katchalov samt WSOP Main Event vinnaren Jonathan Duhamel, Cirque de soleil grundaren Guy Laliberté samt Bob Voulgaris.

StolSpelare
1Cari Bershell
2Jonathan Duhamel
3Jason Mercier
4Guy Laliberte
5Bob Voulgaris
6Eugene Katchalov

Se upplösningen av förra veckans spel med de femte avsnitten från den femte veckan.

Missa inte chansen att kvala in till PokerNews exklusiva WCOOP freerolls hos PokerStars. Totalt erbjuder vi tre freerolls där vinnarna i vardera freeroll går ifrån med ett WCOP Main Event inköp värt $5,200. Övriga nio finalister i dessa tre freerolls får vara med och dela på $6,900 i kontanter.

Allt som behövs är ett PokerStars konto öppnat via PokerNews och 150 inspelade VPP under perioden 1-21 augusti. Samtidigt som ni kvalar in till dessa tre freerolls kan ni också spela mot en ny VIP nivå under PokerStars kampanj denna månad. Allt som krävs för att nå silvernivå är 75 VPP. Vill ni ta steget upp till Guld VIP behöver ni endast spela in 300 VPP under augusti!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories