PokerStars The Big Game - Inför vecka 6 samt avsnitt 1

Då var det dags för vecka 6 av PokerStars The Big Game och återigen får vi se Tony G gå upp emot Phil Hellmuth. Dessa två bjuder garanterat på underhållande poker eller vi kanske ska säga underhållning vid pokerbordet med tanke på allt skitsnack som kastas fram och tillbaka mellan dessa två. Hur Tony G verkligen strör salt i såret på Hellmuth varje gång han tar en pott av honom och hur Hellmuth går i taket varje gång han blir utspelad.

Förutom dessa två har vi även Jennifer Tilly, Nacho Barbero och 2005 års World Series of Poker Main Event vinnaren Joe Hachem. Veckans Loose Cannon är Ken Hrankowski, en nyligen pensionerad polis från Vancouver med över 30 år dedikerat till den kanadensiska polisen. Han hoppas nu på att vinna stort så han kan dra sig tillbaka i stil och verkligen njuta av sin pensionering.

StolNamn
1Ken Hrankowski
2Phil Hellmuth
3Jennifer Tilly
4Tony G
5Nacho Barbero
6Joe Hachem

Först har ni här en förhandstitt och bakom kamerorna klipp inför den sjätte spelveckan i PokerStars The Big Game. Detta följs sedan av veckans första avsnitt.

Förhandstitt

PokerStars The Big Game vecka 6 avsnitt 1

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories