Poker After Dark – Dags för avsnitt 40 del 1-3

Under förra veckan presenterade vi tre avsnitt från Poker After Dark som nyligen återupptagits i tv-rutan i USA. Ni kunde där ta del av avsnitt 37, 38 och 39. Här kommer nu avsnitt 40 som den första av totalt nio avsnitt vi kommer att visa under resterande delen av veckan. Senare under dagen idag kommer ni att få avsnitt 41-43, torsdagen bjuder på avsnitt 44-46 och vi avslutar sedan fredagen med avsnitt 47 och 48.

Vi kommer inte gå in på några direkt avgörande eller intressanta händer, för att inte avslöja vad som utspelas i de olika avsnitten. Däremot kan vi berätta lite mer om vad Poker After Dark går ut på för er som inte vet. Detta är ett tv-sänt cashgame med några av världens kändaste pokerprofiler som bland annat Phil Hellmuth som hoppas kunna vända sin makalöst dåliga trend inom cashgames på tv. Titta bara på PokerStars The Big Game där han framträtt vid sex olika tillfällen och vid hela fem av dessa sex tillfällen har Hellmuth backat och ett par gånger även gulat och lämnat spelet efter ha kastat iväg $100,000, till bland annat Tony G.

I detta avsnitt av Poker After Dark (PAD) hittar ni följande deltagande spelare:

[b]Deltagare PAD Avsnitt 40[/b]

StolNamn
Stol 1Mike "The Mouth" Matusow
Stol 2Jean-Robert Bellande
Stol 3Peter Jetten
Stol 4Brandon Adams
Stol 5Chris "Jesus" Ferguson
Stol 6Michael "The Grinder" Mizrachi

Nedan har ni de tre delarna från avsnitt 40

Del 1

Del 2

Del 3

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories