Poker After Dark: $100,000 NLHE Cash Game vecka 1

Nu var det en tid sedan som vi summerade en vecka av Poker After Dark (PAD). Fyra månader för att vara exakt och om ni räknar tillbaka så ser ni att detta går tillbaka till april månad, då onlinepokern fick drabbades av det tuffa bakslaget i USA med Black Friday. Nu må PokerStars’ The Big Game dragits tillbaka från tv-rutan men PAD har fortsatt att sändas, med repriser ända sedan april, detta tills den gångna veckan då nya avsnitt sändes från detta $100,000 Cash Game.

Cash game formatet har visat sig vara oerhört populärt hos PAD och därför var det knappast någon förvåning när vi fick se att de höll fast vid detta vinnande koncept. Det som däremot förvånade var veckans uppsättning spelare, istället för high stakes spelare som Tom “durrrr” Dwan och Patrik Antonius var platserna fyllda av en del kontroversiella spelare. Ta bara en titt på vilka som deltog under den första veckan:

Stol 1: Mike Matusow
Stol 2: Jean-Robert Bellande
Stol 3: Peter Jetten
Stol 4: Brandon Adams
Stol 5: Chris Ferguson
Stol 6: Michael Mizrachi

Detta cash game filmades innan finalbordet av 2010 World Series of Poker spelades där Mizrachi var en av finalisterna och han pratar här om att vara en November Nine spelare. Spelet som spelas är $200/$400 no limit hold´em med ett minimuminköp på $100,000.

Vi fick under den gångna veckan se ett par riktigt intressanta händer med bland annat Jetten mot Adams, tidigt under veckans spel, en pott som till sist landade på $42,500. Vem som vann den, ser ni i ett av avsnitten här nedan.

Bellande mot Ferguson – Vi fick även se Jean-Robert Bellande ta sig an pokerveteranen Chris Ferguson i en saftig pott som landade på strax över $21,000. Detta var dock bara en i raden $20k+ potter som spelades under veckan. Den största som avverkades var dock betydligt större, $124,200 för att vara exakt. Vilka som var involverade och vem som till sist vann tänker vi inte avslöja.

Grinder tar adjö, in kommer Hellmuth: Liggandes drygt $30,000 back väljer Michael Mizrachi att lämna spelet och lämnar då plats åt, Phil Hellmuth till spelarnas glädje.

Hellmuth vs. Adams: Ganska direkt efter att Hellmuth satte sig vid bordet involverades han i en pott som till sist landade på $69,500. Vem som vann får ni helt enkelt se. Nedan har ni veckans tre avsnitt indelade i tre delar, titta och njut

Avsnitt 37
Del 1

Del 2

Del 3

Avsnitt 38
Del 1

Del 2

Del 3

Avsnitt 39
Del 1

Del 2

Del 3

Nästa vecka på PAQ: Värden Ali Nejad förklarade att detta var avslutningen på veckan 1 men att $100K Cash Game återkommer igen nästa vecka men där platserna lottas om innan spelet sedan återupptas. Har ni ingen möjlighet att se avsnitten, återkom då hit till PokerNews då vi presenterar ett sammandrag från vecka 2.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories