Mindre än en vecka kvar att kvala till $22,500 i WCOOP Freerolls

Mindre än en vecka kvar att kvala till $22,500 i WCOOP Freerolls 0001

Ladda ner PokerStars och spela in 150 VPP innan den 21 augusti med ett PokerNews öppnat PokerStars konto och ni får ta del av tre massiva WCOOP freerolls med tre WCOOP Main Event biljetter på spel vardera värda $5,200. Nya spelare som öppnar ett konto och bara gör en insättning får automatiskt inträde till Freeroll #1.

Men det är bäst att ni skynda e rom ni vill vara med och göra upp om $22,500 i prispengar och WCOOP biljetter hos PokerStars. Dessa kommande WCOOP Freerolls, kräver dock att ni spelat in 150 VPP under perioden 1-21 augusti med ett PokerStars konto öppnat via PokerNews. Förstapriset i de tre olika turneringarna är en WCOOP Main Event biljett värd $5,200 vilket i teorin kan innebära att du går ifrån WCOOP Main Event med ett garanterat förstapris på otroliga en miljon dollar, över 6,4 miljoner kronor. Fjolårets vinnare POKERPOTTER gick då ifrån turneringen med dubbla den prissumman som fortfarande är den största turneringsvinsten någonsin inom onlinepoker.

PokerNews WCOOP Freerolls

PokerNews WCOOP Freeroll #1, 27 aug klockan 19:30
1 pris: WCOOP Main Event ticket
2-9 plats delar på $1,500 i kontanter

Mindre än en vecka kvar att kvala till ,500 i WCOOP Freerolls 101

PokerNews WCOOP Freeroll #2, 29 aug klockan 19:30
1 pris: WCOOP Main Event ticket
2-9 plats delar på $2,500 i kontanter

PokerNews WCOOP Freeroll #3, 31 aug klockan 19:30
1 pris: WCOOP Main Event ticket
2-9 plats delar på $2,900 i kontanter

Besök PokerStars

Kraven för dessa tre freerolls är olika baserat på vilken freeroll ni önskar spela i. För att spela i första freerollen krävs det som sagt endast en insättning för nya spelare samtidigt som befintliga spelare som öppnat sitt PokerStars konto genom PokerNews måste spela in 25 VPP under kvalperioden. För att få tillgång till freeroll #1 och #2 krävs det 75 VPP. Detta skulle också ge er en automatisk uppgradering till SilverStar VIP nivå.

För att få tillgång till alla tre krävs det endast 150 VPP under denna kvalperiod. Med 150 inspelade VPP är ni också halvvägs till att nå nästa VIP nivå hos PokerStars, GoldStar level, vars förmåner skulle göra det riktigt lönsamt att spela de extra 150 VPP som krävs, alltså 300 VPP sammanlagt. Nya kunder som öppnar sitt PokerStars konto idag, se till att ni använder er av vår marknadsförings kod hos PokerStars, “SWEDISHPOKERNEWS” och att ni använder bonuskoden “STARS600” för att få en insättningsbonus på 100 % upp till $600 på er första insättning.

Användningen av vår marknadsförings kod kommer ge er tillgång till alla framtida PokerStars kampanjer som vi på PokerNews anordnar med PokerStars.

Vad tycker du?

Fler nyheter