Mansion lämnar Tottenham för att sponsra Manchester City

Manchester City sponsras av Mansion Group

Mansion Group, som under en längre tid stått som den officiella sponsorn bakom Tottenham Spurs har nu, när avtalet löpte ut, inte valt att förnya detta sponsoravtal med det engelska premierleague laget. Istället siktar Mansion ännu högre genom att inleda ett samarbete med ännu större lag i den engelska ligan, Manchester City.

Detta är verkligen den tiden på året just nu, med Premier League som inleddes för lite över en vecka sedan. Pokerbolagen mer eller mindre slåss om att skriva avtal med kända fotbollsklubbar och engelska Premier League är utan tvekan en av de hetaste ligorna för spel- och pokerbolagen just nu. Vi har inte enbart sett Betsson knyta ett sponsoravtal med Arsenal, nu har även Mansion Group valt att skriva avtal med Manchester City FC. Mansion har sedan en tid tillbaka funnits med som huvudsponsor i Premier League men då för Tottenham. Nu har spelbolaget dock satt ribban ännu högre i och med att inleda detta samarbete med Manchester.

Syftet bakom detta sponsoravtal är att öka uppmärksamheten för Mansion först och främst i Asien där företaget nu siktar in sig på att utvidga sin verksamhet både inom vadslagning och sport men också sin pokerverksamhet. Mansion Groups VD hade följande kommentar kring detta nya avtal
- Vår förkärlek för engelska Premiership gör att vi ser med stor spänning fram emot att samarbeta med Manchester City, som lagets internationella vadslagningspartner under de kommande två säsongerna.

De två företagen kommer nu att samarbeta över en rad olika projekt och kommersiella aktiviteter för att öka expansionen av både Manchester City och Mansion Groups varumärken i Asien.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories