Kvala till PokerStars World Cup of Poker under VIP Mega månad

World Cup of Poker

Poker är till majoriteten en individuell sport och chanserna att representera sitt land i ett lagevent är få och när då chansen dyker upp och du gillar lagpoker, då måste ni bara hoppa på chansen när den erbjuds. För åttonde året i rad har ni nu chansen att representera Sverige i PokerStars kommande World Cup of Poker. Detta årliga event ställer samman ett lag av amatörer och proffs som representerar sitt land för att spela om priser och äran att hålla sitt lands flagga högst på prispallen. Finalbordet kommer att spelas live vid PCA i januari nästa år.

Ni kan representera ert land i en av fyra olika positioner i laget som antingen målvakt, mittfältare, försvarare eller anfallare genom att kvalificera exklusivt genom PokerStars. Steg 1 kvalificeringar inleds den 20-21 augusti med inköp som sträcker sig från gratis upp till $11 och inbjudna TLB vinnare.

Om en spelare vinner sin kvalificeringstävling från sitt respektive land avancerar spelaren vidare till steg 2 där knockout omgångar kommer se de sju bästa lagen avancera vidare till live finalen som spelas vid 2012 PokerStars Caribbean Adventure i januari.

Gratis $11 steg 1 biljett & WCOOP freeroll biljett till alla nya spelare

Du kan representera Sverige i World Cup of Poker utan att riskera en enda krona av eget kapital. Skapa ett nytt konto med bonuskoden "WCP8" och ni kommer att belönas med en gratis $11 steg 1 biljett (mittfältare) utöver insättningsbonusen på 100 % upp till $600.

Använder ni sedan vår marknadsföringskod ”SWEDISHPOKERNEWS” när ni gör er insättning, då kommer ni även att få tillgång till att spela vår exklusiva WCOOP Freeroll Event #1 som hålls den 27 augusti, så länge insättningen görs innan den 21 augusti och att ni laddar ner PokerStars mjukvara genom PokerNews.

Besök PokerStars

Kvalificera under VIP Club Mega månad

Kvala till PokerStars World Cup of Poker under VIP Mega månad 101

Om att spela för ditt land eller få spela i en WCOOP freeroll med en $5,200 WCOOP Main Event biljett vore tillräckligt lockande, kan ni också skörda de enorma fördelar som följer med PokerStars VIP Club Mega Månad. Under hela augusti har spelare hos PokerStars möjligheten att hoppa upp i VIP-nivåer till en bråkdel av de normala krav som ställs. VIP-kraven har sänkts med hela 90 % vilket gör att ni endast behöver uppnå 10 % av de normala kraven för att avancera till nästa VIP-nivå.

Ni har med andra ord 12 dagar på er att ta en genväg ända upp till Platinum Star VIP och för att ni denna VIP nivå krävs endast 750 inspelade VPP under dessa 12 dagar, 10 % av de normalt 7,500 VPP som krävs för denna nivå. För att nå Gold Star krävs det 300 VPP istället för 3,000 och för Silver Star behövs blygsamma 75 VPP istället för 750.

Om ni öppnar ert nya PokerStars konto genom PokerNews kan ni inte endast ta del av detta erbjudande utan även alla framtida erbjudanden som vi på PokerNews anordnar tillsammans med PokerStars. Genom åren har detta resulterat i priser som tillsammans överstiger flera hundra tusen dollar. Bara i fjol kunde PokerNews spelare ta del av erbjudanden för över $200,000 sammanlagt! Så glöm inte att använda er av marknadsföringskoden ”SWEDISHPOKERNEWS” när ni öppnar ert konto, tro oss, det är väl värt det!

Vad tycker du?

Fler nyheter