Kvala in till vår $25,000 William Hill Wanted freeroll

Kvala in till vår $25,000 William Hill Wanted freeroll 0001

Knappt två veckor återstår av kvalperioden till kommande William Hill WANTED, en $25,000 freeroll med en prispott på $20,000 samt med hela 25 bounties vardera värda $200. Allt som krävs är ett William Hill Poker konto öppnat via PokerNews och 600 inspelade William Hill poäng under perioden 1 juli till 15 augusti.

Här på PokerNews jobbar vi intensivt med att förse er läsare med bästa tänkbara erbjudanden och framför allt gratisturneringar eller freerolls som de också kallas. Spelares främsta klagomål när det gäller freerolls är att prispotten är för låg, intresset att spendera timmar framför datorn med chans att vinna ett par dollar lockar helt enkelt inte och därför har vi på PokerNews bestämt oss för att ta fram just de ni spelare önskar, större prispotter och därmed också större vinster.

Med anledning av detta kan vi nu stolt presentera William Hill Wanted – en freeroll med enormt värde.

Besök William Hill Poker

William Hill Wanted

Detta är en freeroll med riktigt värde för spelarna:

Nöje: Gillar du att spela och framför allt jaga skottpengar på andra spelare (bounties) då är denna freeroll absolut något för dig då det finns hela 25 x $200 bounties att göra upp om. Vi har redan fått den svenska bounty spelare klar och detta blev Freddie97 som kommer ha skottpengar på sig när turneringen spelas. Slå ut honom och ni får $200 direkt insatt till ert William Hill konto.

Djup struktur: Letar du efter en turnering med djup struktur då är detta en freeroll för dig. Du startar med 10,000 i marker och med mörkar som startar från 25/50.

Lukrativ: Vill du spela i en freeroll med gott om prispengar, då har ni absolut hittat rätt. Med en prispott på $20,000 och med $5,000 i extra bounties så är denna turnering en av de mest lukrativa turneringar ni kan hitta på nätet. Lägg sedan till faktumet att denna freeroll är exklusiv för PokerNews spelare gör den extra lockande då startfältet då är begränsat och betydligt mindre än normala freerolls!

För att kunna spela i denna freeroll måste ni ha ett William Hill konto öppnat via PokerNews och därefter spelat in 600 William Hill poäng under perioden 1 juli till 15 augusti (23:59 GMT). Den första spelaren från respektive PokerNews region/land kommer som uppnår dessa 600 poäng kommer att bli utvald som bountyspelare för sin region/land och för svensk del blev detta som sagt Freddie97. Ett stort grattis från oss på PokerNews.

Kvala in till vår ,000 William Hill Wanted freeroll 101

Dessa 600 WH poäng motsvarar en betald rake på ungefär $20, vilket kan uppnås väldigt fort för den spelare som verkligen siktar in sig på detta mål. Och med tanke på att förste spelaren från respektive land som når denna poänggräns blir en bountyspelare med en $200 bounty, så är det extra angeläget för er spelare att nå dessa 600 poäng snarast möjligt efter att kvalificeringsperioden inletts.

Se därför till att öppna ett William Hill Poker idag och gör er redo för i morgon fredag, då kvalificeringen till detta event inleds. Glöm heller inte bort att samtidigt som ni öppnar ert konto kan ni också ta del av en massiv bonus på 200 % upp till $1000 vid er första insättning. Använd bara bonuskoden SENEWS när ni öppnar ert konto.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories