Jungleman12 slopar Kanada, flyttar till Portugal

Daniel "jungleman12" Cates

Efter en visum miss nekades Daniel ”jungleman 12” Cates inträde till Kanada då det krävdes ett arbetsvisum för honom att komma in i Kanada för att spela online poker. Med anledning av detta slopas nu denna plan på att flytta till Vancouver och istället återgår Cates till vad som var planen från första början, att flytta över Atlanten till Europa, närmare bestämt Lisboa i Portugal.

Cates kommer där flytta in hos sin gode vän Jose Macedo, aka Girah tillsammans med sin reskamrat Haseeb Quereshi. Detta har Cates låtit meddela via sin twitter samtidigt som Quereshi tillägnat ett helt blogginlägg till detta i sin blogg på Cardrunner.

I andra nyheter, många av er har säkert redan hört nyheten om att Cates nekades inträde till Kanada. Detta är en löjlig historia men för att göra en lång historia kort, våra planer om att flytta till Vancouver havererade över en natt. Detta är olyckligt då vi hade sett fram emot att flytta dit och spendera tid med spelare som Galfond med flera. Med detta har vi nu återgått till vår ursprungliga och fösta plan, om att flytta till Portugal och till största sannolikhet Lisbon. Jungle och jag kommer att bo tillsammans med Jose ”Girah” Macedo och detta kommer med största sannolikhet att hända under den kommande veckan.

Daniel "jungleman12" Cates och andra pokerspelare flyr nu USA för att kunna fortsätta sitt spel online. Samtidigt vänder sig andra spelare mer mot live poker då de inte vill lämna USA riktigt än. Vi har bland annat fått rapporter om att Tom "durrrr" Dwan åter befinner sig i Macau för att spela riktig high stakes poker mot kinesiska pokerspelare och rika affärsmän. Efter lyckade resor dit tidigare är det förståeligt att Dwan flyger över igen och speciellt nu när han inte längre har möjligheten att spela från tryggheten av sitt eget hem.

Vad tycker du?

Register to leave a comment

Fler nyheter

Other Stories