jungleman12 sålt sitt FTP innehav direkt efter Black Friday?

Daniel "jungleman12" Cates

I tidigare artiklar som vi publicerat här på PokerNews har vi lyft fram intervjuer från Quadjacks Radio där Mike “The Mouth” Matusow berättade att Daniel “jungemaln12” Cates innehav på Full Tilt poker låg omkring 6 miljoner dollar, enligt uppgifter han hade hört. Nu har det börjat florera ett rykte på pokerforumet 2+2 där jungleman12 ska ha sålt sitt innestående kapital på Full Tilt Poker ganska direkt efter Black Friday.

Exakt vad Cates ska ha fått för sin bankrulle är oklart, och dessa uppgifter är ännu obekräftade men personen som skrev inlägget på 2+2 forum, Danny ”d2themfi” Isaacson uppger att han ätit en middag med Daniel Cates och Haseeb Qureshi strax efter Black Friday och där Cates då ska ha medgett att han sålt av sitt FTP innehav. Vid fråga om det var Tom "durrrr" Dwan som köpt bankrulle ska Cates ha svarat ”någon spelare av den typen”. Här nedan har ni Isaacsons inlägg på 2+2 forum;

When we had dinner with Daniel "jungleman12" Cates and Haseeb 'INTERNETPOKERS' Qureshi in Austin in late April right after Black Friday, Cates said that he had sold his Full Tilt Poker account balance (I believe for 85% but i can't remember).
We then asked him if he sold it to Tom 'durrrr' Dwan, and his response was (paraphrasing) 'Someone like that', and we left it at that.

Enligt vad Isaacson berättat ska det ha varit fem personer närvarande vid middagen som alla ska ha hör denna diskussion och därmed också kunna intyga allt de som han hävdat i sitt inlägg.

Daniel “jungleman12” Cates har inte valt att kommentera detta ännu, men skulle de vara sant, då är det ganska sannolikt att han sålt sitt innehav på Full Tilt för mellan 75-85 % av dess ursprungliga värde, vilket är en normal process mellan spelare om någon köper en annans spelare innehav på ett pokerkonto. Detta skulle innebära att hans 6 miljoner dollar kan ha sålts för allt från 4,5 till 5,1 miljoner dollar. Men då detta gällde Full Tilt och då det var efter Black Friday kan det inte uteslutas att denna procentsats är lägre än vad som angavs här ovan.

jungleman12 sålt sitt FTP innehav direkt efter Black Friday? 101
Även om PokerStars upphört med sin verksamhet i USA fortsätter de att leverera enastående kampanjer till PokerNews och våra spelare i övriga världen. Öppna ett PokerStars konto och spela in 150 VPP innan den 21 augusti och ni kan ta del av inte mindre än tre WCOOP freerolls värda $22,500. Det som går att vinna är bland annat tre $5,200 WCOOP Main Event biljetter samt $6,900 i kontanter som fördelas på finalisterna i de tre turneringarna, plats 2-9.

Nya spelare som öppnar ett konto idag och gör en insättning får automatiskt inträde till Freeroll #1. För att få tillgång till Freeroll #2 krävs det 75 VPP innan den 21 augusti och för att kunna spela i alla tre krävs det 150 VPP. Nya som befintliga PokerStars spelare som öppnat sitt konto via PokerNews är välkomna att delta i denna kampanj. Befintliga spelare måste dock spela in 25 VPP för att få tillgång till Freeroll #1.

Fler nyheter

Other Stories