Full Tilt släpper exklusivt pressmeddelande om investerare

Full Tilt släpper exklusivt pressmeddelande om investerare 0001

I över en månads tid har pokerintresserade tagit del av rykten där det sagts att en grupp investerare från Europa hade visat intresse att köpa upp för närvarande nedsläckta Full Tilt Poker. Detta resulterade i att spelare började spekulera i att möjligheten att få tillbaka deras pengar nu kanske skulle kunna ske, något som avtog med tiden då inget nytt presenterades från Full Tilt och spelare kunde endast gå i ovisshet om FTP och deras framtid.

I ett pressmeddelande som släpptes exklusivt till PokerNews av representanter hos Full Tilt Poker indikerar att företaget nu söker andra potentiella investerare till företaget. Här nedan har ni pressmeddelandet i sin helhet som släpptes den 22 augusti, 2011.

Dublin, Ireland (22 august 22, 2011) - Den 16 augusti upphörde det exklusiva förhandlingsavtalet med aktuella investerare som Pocket Kings Ltd. samtalade med. Företaget är satta att sköta Full Tilt Pokers förhandlingar med nya investerare och hade fram tills den 16 augusti givit den nuvarande gruppen investerare exklusiv rätt till att förhandla med dem om ett eventuellt uppköp eller investering i FTP. Nu har detta exklusiva avtal löpt ut vilket öppnar dörrarna för nya investerare att visa intresse, samtidigt som Poket Kings Ltd kommer fortsätta diskussionerna med nuvarande intresserade investerare..

Samtidigt som Pocket Kings Ltd. Planerar att fortsätta dessa diskussioner aktuella investerare kommer företaget nu också att börja förhandla med andra intressenter om att eventuellt sälja hela eller delar av Full Tilt Pokers varumärke och tillgångar.

Full Tilt Poker vill be alla drabbade parter om ursäkt för den bristande information sedan Black Friday. Företaget har arbetat intensivt med dessa oväntade och komplexa lagliga samt finansiella problem som uppstod i samband med Black Friday. Dessutom har Full Tilt Poker inte kunnat diskutera pågående förhandlingar med investerare då stora delar av dessa förhandlingar var skyddade under konfidentiella klausuler och kunde därför inte presenteras för media eller drabbade Full Tilt spelare.

Full Tilt Poker kommer att i bästa möjliga förmåga och inom ramarna som går utan att riskera eventuella förhandlingar, förbättra informationsflödet från företaget till drabbade individer och media. FTP första prioritet förblir den samma som tidigare, att säkerställa kapital så att var och en av alla drabbade Full Tilt spelare återfår de pengar som de är berättigade till.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories