Alla svenskar ute ur EPT Tallinn, snart dags för finalbord

European Poker Tour säsong 8

Gårdagens två svenskar, Nikolas Liakos och Robert Brofeldt lyckades dessvärre inte avancera vidare till dag fyra här i PokerStars EPT Tallinn. Liakos som trotts sin ledning inför den tredje speldagen tog sig inte ens in i pengarna i årets event, även om bara hade kunnat luta sig tillbaka och väntat ut de dryga 20 spealre som behövde försvinna innan han var garanterad prispengar. Istället imploderade han totalt och fick se sig utslagen en bit innan pengarna och gick därmed lottlös från EPT Tallinn 2011.

För den andre svensken, PokerStars kvalificerade Robert Brofeldt, gick det bättre och han tog sig sånär till dag fyra. Totalt tog sig 24 spelare vidare till dagens spel och Brofeldt fick se sig utslagen två platser innan spelet avbröts, på en 27 plats vilket gav honom en prischeck på €7,000.

I skrivandes stund återstår nu 10 spelare där vi hittar Ronny Kaiser sittandes i ledning som ensam spelare över 2 miljonstrecket. Med bland dessa tio är även finländarna Jani Sointula och Sami ”LarsLuzak” Kelopuro samt holländaren Johan van Til. Följ upplösningen inför kommande finalbord här i EPT Tallinn via vår engelska live-rapportering. Vi finns med vid sidan av bordet fram tills att att det står klart vilka som tagit sig till final. Därefter återkommer vi i morgon och rapporterar hand för hand från finalen av säsongens första European Poker Tour event.

{id:98987}

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories