WSOP 2018

Veckans PartyPoker - Turneringar UTAN avgift!

Tony G

Det har aldrig funnits en bättre tid att spelas hos PartyPoker som nu. Under en begränsad tid kommer ni spelare att erbjudas turneringar UTAN avgift. Lägg sedan till möjligheten att få $50 gratis och ni står med ett ypperligt tillfälle att ro in lite extra pengar!

Turneringar UTAN avgift

Veckans PartyPoker - Turneringar UTAN avgift! 101

PartyPoker levererar något spektakulärt för alla turneringsfantaster nu under sommaren. Från och med nu och tills vidare kommer ALLA turneringar hos PartyPoker vara gratis, eller inte gratis men PartyPoker kommer inte ta ut någon avgift för att spela vilket innebär att alla pengar ni satsar går till prispotten och inget mer! Turneringar med ett inköp på över $6 kommer att se inköpet minska, exempelvis kommer en turnering som tidigare kostade $20+$2 nu istället kosta $20+$0. Turneringar med ett lägre inköp som exempelvis $2.70+$0.30, där går avgiften in i prispotten istället och ger mervärde åt er spelare. Priset att spela är fortfarandet samma men ni gör istället upp om större prispotter!

Så för spelare som spelar på låga eller micronivåer kommer ni se era prispotter öka även om inköpet förblir det samma. För spelare som spelar på lite högre nivåer blir inköpet billigare men ni spelar fortfarande om samma, om inte större prispotter. Hur länge detta kommer att pågå kan vi inte svara på, det enda vi vet är att det är tills vi hör något annat.

Den bästa pokerbonusen online

PokerNews har den absolut bästa PartyPoker bonusen ni kan hitta på nätet. Oavsett om ni sätter in pengar eller om ni börjar från noll, så har PokerNews allt för er.

Påminnelse: Ni har väl inte glömt bort att ni som ny spelare kan få $50 gratis när ni öppnar ett PartyPoker konto via PokerNews. Allt ni behöver göra är att följa vår steg-för-steg guide, använda bonuskoden SE50Free och ni får era pengar inom 72 timmar. Ni behöver inte göra någon insättning för att kunna ta del av dessa gratis pengar, inte heller ange några bank- eller kontokortsuppgifter. Denna bonus är också exklusiv för PokerNews vilket gör att ni inte kommer att hitta den någon annanstans på nätet. Lägg sedan till en exklusiv reload bonus och ni kan sitta med $100 på kontot efter att bara satt in $50. Det kan inte bli mycket enklare för PartyPoker spelare än för dem som öppnar sitt konto via PokerNews.

Skulle ni öppna ett PartyPoker konto hos någon annan än hos PokerNews skulle ni behöva göra en insättning på $100 för att få en $100 bonus. Dessutom skulle ni behöva spela in 600 PartyPoker poäng för att få bonusen. Här på PokerNews behöver ni bara sätta in halva summan OCH dessutom bara spelar in drygt hälften av de poäng som normalt krävs..

Vad tycker du?

Fler nyheter