PokerStars The Big Game – Gonzales Cannon lägger ribban högt

PokerStars the big game

Den andra säsongen av PokerStars The Big Game har nu inletts på pokerstars.tv och under vecka 1 fick vi se, med det passande namnet Gonzales Cannon, som bordets “Loose Cannon”. Han spelade helt olikt någon annan Loose Cannon vi tidigare sett i denna serie. Totalt orädd och med aggressiv spelstil tog han sig an spelare som Scott Seiver, Tony G, David ”Viffer” Peat, Daniel Negreanu och NBA-legendaren Bobby Sura.

Nu hade Cannon självfallet medvind i seglet också och träffade när han behövde som exempelvis en triss i åttor mot Negreanu som bluffade, en kåk med 3-4 på handen även den mot Negreanu som missat en stege men som tog ett skott på både turn och river samt att han fyllde en färg på turn mot Scott Seiver som klev all-in med överpar hållandes pocket kungar. Gonzales Cannon har nu i vecka 1 satt ribban oerhört högt för kommande ”Loose Cannon” med en förtjänst på $155,200 och blev därmed den nästbäste Loose Cannon sedan serien startade med endast Bob Ferdinand framför sig, vinnaren av PokerStars The Big Game säsong 1.

Förutom Cannon var det bordets andra amatör, Bobby Sura som gick ifrån spelet med en förtjänst tillsammans med Tony G som lämnade bordet med lite över $70,000 plus och gav plats åt Andrew Robl. Den största förloraren under veckan blev utan tvekan Viffer Peat som tappade totalt $150,000 och lämnade bordet efter att han ställt all-in med {a-Clubs}{7-Clubs} på en {3-Clubs}{6-Clubs}{q-Spades} flopp och synats ned av Bobby Sura som höll {3-Spades}{3-Diamonds}. {6-Diamonds} på turn gav Sura en kåk och Viffer ställde sig då upp, tackade för sig och lämnade spelet $150,000 fattigare.

Intressantaste händer under PokerStars The Big Game vecka 1

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories