PokerNews Main Event hos PokerStars - $20k GTD, öppen för alla

PokerNews Main Event hos PokerStars - $20k GTD, öppen för alla 0001

Hade ni inte möjligheten eller tillfället att ta del av årets World Series of Poker kan ni nu få ett litet smakprov av årets event genom vår roll som live rapportör från WSOP Main Event i samarbete med PokerStars. Alla spelare är välkomna att delta i denna $20,000 turnering och allt som krävs är lösenordet som presenteras under vår live-rapportering.

Den 17 juli klockan 21:00 svensk tid kommer ni att kunna ta del av PokerNews Main Event. Turneringen erbjuder en garanterad prispott på $20,000 och har ett inköp på låga $10+$1. Inte enbart erbjuder den en fin garanterad prispott, turneringen är också upplagd så att den ska efterlikna WSOP Main Event vilket gör att ni kan få lite smak av WSOP utan att ens behöva lämna ert hem!

Besök PokerStars

Stor prispott

Att få $20,000 i en garanterad prispott måste göra detta extra lockande för er spelare och med ett inköp på $10+$1 skulle det krävas över 2000 deltagare för att nå en sådan motsvarande prispott i en normal turnering. Lägg sedan till faktumet att PokerStars inte längre accepterar amerikanska spelare och startfältet krympte genast avsevärt, vilket utan tvekan ger ökade chanser.

Djup struktur

Detta är också en turnering med enormt värde för spelarna då den erbjuder en av de djupaste strukturerna ni kan hitta i en onlineturnering. Då den är satt att efterlikna WSOP Main Event är startstacken i denna turnering satt till 30,000 med mörkar som startar från 50/100 och med 15 minuters nivåer. Det finns ingen ursäkt att bli utslagen under första nivån men en skicklig spelare kan absolut dra nytta av denna djupa struktur och använda detta till sin fördel på bästa tänkbara sätt. Spelare har även möjligheten att registrera sig sent till turneringen med en sen registrering som är öppen i hela 120 minuter efter spelstart!

Ladda ner PokerStars

Spela samtidigt som WSOP Main Event

Då turneringen är satt att efterlikna WSOP Main Event, kommer den också att hållas i samband med att själva Main Event pågår. Detta gör att ni samtidigt kan både spela och följa WSOP Main Event via vår rapporteringssida. Ta även del av våra intervjuer med spelare, chipcounts och bilder från turneringsgolvet.

Turneringen öppen för alla

Olikt många av de turneringar som PokerNews anordnar på PokerStars är denna turnering öppen för alla PokerStars spelare oavsett hur de öppnat sitt PokerStars konto. Om detta skett via PokerNews eller inte spelar ingen roll så länge spelaren har ett konto. Skulle ni inte sitta med ett PokerStars konto än, då är det hög tid för er att ladda ner PokerStars idag. Öppnar ni dessutom ert konto genom PokerNews och använder er av marknadsföringskoden SWEDISHPOKERNEWS kommer ni få möjligheten att kunna ta del av alla framtida kampanjer som PokerNews anordnar exklusivt med PokerStars, vilket betyder tusentals med dollar i exklusiva erbjudanden!

För att kunna spela i turneringen krävs som sagt ett PokerStars konto, $11 till inköpet i turneringen och ett lösenord som presenteras under vår liverapportering från WSOP Main Event. Se därför till att besöka våra WSOP Main Event live rapporter. Förr eller senare kommer ni att se lösenordet poppa upp mitt under rapporteringen.¨

Turnerings ID: 413428486
Turneringen hittar ni under flikarna Turneringar -->Private

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories