Paddy Power Poker presenterar Paddy's Green Card

Green Card

Det främsta irländska pokerrummet Paddy Power Poker har helt och hållet gjort om sitt lojalitetssystem och erbjuder nu ett av de bästa VIP system på iPokers nätverk. Paddy’s Green Card kan fås av både nya som gamla kunder, så länge kunden spelar in 40,000 Paddy poäng under en kalendermånad under perioden 1 augusti till 31 oktober. Lyckas en spelare göra detta kommer han eller hon få sig ett Paddy Green Card som är giltigt i tre månader och som förnyas så fort denna poängnivå uppnås på nytt under en månad.

Skulle spelaren hålla denna nivå under tre månader i följd kommer han eller hon att kunna ta del av följande:

  • 20 % rabatt på alla bonusar i deras VIP butik
  • €/£50 gratis spel på oddest hos paddypower.com
  • Biljett till en live event satellite varje månad värd $50
  • Tillträde till en exklusiv $1,000 veckofreeroll

Till sist, kan du som spelare snitta minst 1,300 poäng per dag under tre månader kommer du få en iPAD2 helt gratis.

Tidigare Full Tilt Black Card innehavare ges möjligheten att ta en genväg till att få detta Green Card så länge de ligger på ett dagligt snitt på minst 1,300 poäng under sju dagar i sträck.

- Med allt som hänt inom onlinepoker världen under de senaste månaderna känner vi att det är ett utmärkt tillfälle för oss att belöna vår lojala VIP spelare med lite extra förmåner samtidigt som vi också vill välkomna nya kunder som kanske letar efter en ny plats att spela på, sade Paddy Powers kommunikationsdirektör i ett uttalande.
- Vi har gjort det medvetet enklare för tidigare Full Tilt spelare som vill byta in deras tidigare Black Card mot ett nytt Green Card – som många säger, grönt är skönt.

Att spela in 40,000 poäng under en kalendermånad motsvarar omkring $2,000 i betald rake och ligga på ett snitt på 1,300 poäng per dag motsvarar omkring $65 i rake per dag. Förtjänsterna med att få ett Green Card är i sin tur många vilket gör det mer än värt det att ställa in siktet på detta mål. Lägg sedan till deras nya och lukrativa insättningsbonus på 200 % upp till $2,000 och ni har då tillräckligt med fördelar som talar för att öppna ett konto hos Paddy Poker. Spelar ni in dessa 40,000 poäng under en månad kommer ni inte enbart få $660 per månad från er insättningsbonus, ni kommer också få strax över $400 i kontanter från Paddy´s belöningsprogram kallat C*A*S*H.

Vad tycker du?

Fler nyheter