Kvala in gratis till $125,000 Everest Poker International Cup

everest

Ladda ner Everest Poker och ta del av denna serie med exklusiva ligafreerolls under augusti månad och spela om ett Everest Poker International Cup (EPIC) paket. Vinnaren av denna liga går ifrån med ett $2,500 EPIC paket som tar vinnaren till Alicante, Spanien för att spela i en live final den 9-11 september.

Om denna $75,000 EPIC final

EPIC hos Everest Poker är en $125,000 freerollserie som kulminerar en i en $75,000 live final som spelas i soliga Alicante, Spanien den 9-11 september. Endast 50 spelare kommer att få delta i denna livefinal och en av dessa 50 platserna är avsatt till en PokerNews spelare. Förutom detta kan ni kvala in via två direktsatelliter som hålls den 1 och 29 augusti och som kostar 25,000 summit poäng att spela. Nu kan ni även kvala in er till denna supersatellit via PokerNews då vi förutom ett $2,500 paket även kommer att dela ut 15 biljetter till denna satellit som hålls den 29 augusti.

Även om denna final är en freeroll kan ni vänta er en förstklassig pokerupplevelse då Thomas Kremser och hans professionella team hos TK Events kommer anordna detta event tillsammans med Everest Poker.

Ladda ner Everest Poker

En EPIC liga

Denna liga pågår mellan den 2 och 25 augusti där ni två gånger i veckan kan ta del av Everest Freerolls som ger er poäng till denna liga och ledartavlan. Poängställningen i denna ledartavla baseras på spelarnas fem bästa resultat vilket gör att ni fortfarande skulle sitta med chansen att få till ett bra resultat även om ni tappade den första och andra turneringen eller inte hinna ta del av turneringarna!

Varje ligaevent är skyddat av ett exklusivt lösenord, som kommer att släppas på vår liga och freeroll sida samma dag turneringen spelas.

EPIC liga events – 10 Summit poäng
2, 4, 9, 11, 16, 18, 23 augusti (18:00 GMT)

EPIC liga events – 25 Summit poäng (dubbla ligapoäng)
25 augusti (1800 GMT)

EPIC liga final – 50 bästa poängplockarna i ligan
28 augusti (18:00 GMT)

De 50 bästa poängplockarna i denna liga kommer att spela en EPIC ligafinal den 28 augusti klockan 18:00 GMT. Vinnaren av denna final kommer att gå ifrån med ett förstapris beståendes av ett $2,500 EPIC paket som inkluderar inköp värt $1500, $575 till boende samt ytterligare $425 till flygbiljett. Efterföljande 15 spelare kommer alla få varsin EPIC biljett till en $25,000 supersatellit den 29 augusti där 10 EPIC paket á $2,500 delas ut hos Everest Poker.

Som lite krydda på moset har vi även ordnat till det så att Team Everest spelaren Fabrice Soulier som under årets WSOP gick och vann $10,000 H.O.R.S.E Championship. Han kommer ha en 30,000 Summit poäng bounty på sig vilket delas ut till den spelaren som lyckas så ut fransmannen. Han kommer att spela under nicket. FabSoul.

Besök Everest Poker[/TIMER]

Vad tycker du?

Fler nyheter