Exklusiva $22,500 PokerNews WCOOP Freerolls

Exklusiva $22,500 PokerNews WCOOP Freerolls 0001

Ladda ner PokerStars och spela in 150 VPP under perioden 1-21 augusti och ni kan ta del av tre exklusiva WCOOP freerolls sammanlagt värda $22,500 med hela tre $5,200 WCOOP Main Event biljetter på spel samt $6,900 i kontanter som fördelas bland övriga finalister i de tre turneringarna.

World Series of Poker må vara avslutat, bortsett från finalen som spelas i november. PokerStars håller nu på att göra sig redo för deras motsvarighet, World Championships of Online Poker (WCOOP) vilket är den största pokerfestivalen online. Årets Main Event kostar $5,200 att spela och garanterat ett förstapris på hela en miljon dollar till vinnaren!

PokerNews har alltid gillat allt som haft att göra med WCOOP och årets event är knappast något undantag. Återigen kommer vi hålla i en exklusiv WCOOP freerollserie där vi kommer att ge tre lyckliga spelare möjligheten att spela i WCOOP Main Event. Alla finalister i dessa tre freerolls, bortsett från vinnarna, kommer gå ifrån turneringen med ett kontantpris, vars storlek baseras på spelarens placering

Besök PokerStars

PokerNews WCOOP Freerolls

PokerNews WCOOP Freeroll #1, 27 augusti klockan 20:30
1 pris - WCOOP Main Event biljett, 2-9 plats delar på $1500 i kontanter

PokerNews WCOOP Freeroll #2, 29 augusti klockan 20:30.
1 pris - WCOOP Main Event biljett, 2-9 plats delar på $2500 i kontanter

PokerNews WCOOP Freeroll #3, 31 augusti klockan 20:30
1 pris - WCOOP Main Event biljett, 2-9 plats delar på $2900 i kontanter

Ladda ner PokerStars

För att kunna ta del av dessa freerolls krävs det att ni har skapat ett PokerStars konto genom PokerNews där ni använt er av marknadsföringskoden “SWEDISHPOKERNEWS”.

För att spela i freeroll #1 krävs det att ni spelar in 25 VPP, för freeroll #2 krävs det 75 VPP och för freeroll #3 krävs det 150 inspelade VPP under kvalificeringsperioden 1-21 augusti.

Nya spelare får gratis inträde

Nya spelare som öppnar ett konto under denna period och gör en insättning kommer få automatiskt inträde till freeroll #1. Detta betyder att efter ni gjort er första insättning med vår marknadsföringskod kommer ni tilldelas en biljett till freeroll #1. Ni behöver alltså inte spela in några VPP för att delta i denna turnering.

Öppna ditt PokerStars konto idag och gör er redo att börja spela in VPP under perioden 1-21 augusti. När ni ändå är igång, se då till att spela in tillräckligt med poäng så att ni inte enbart kan ta del av den första utan då sikta på att ta del av alla tre freerolls och var med och gör upp om $22,500 i priser!

Vad tycker du?

Fler nyheter