Bodog kommer lämna den amerikanska marknaden

Bodog lämnar USA

Under tisdagen lät Bodog meddela att företaget inte kommer förnya sitt licensavtal med Morris Mohawk Gaming efter att avtalet löper ut vid årsskiftet.

Bodog släppte följande uttalande gälla nyheter på CalvinAyre.com:

“Efter att Bodog tilldelats en spellicens av UK Gambling Commission är våra blickar nu fokuserade mot framtiden, med att stärka Bodogs varumärke i Europa och den övriga världen".

Under förra veckan lät Bodog Pokers Verkställande direktör, Patrik Selin meddela att de tror starkt på att en spellicens från den engelska marknaden kommer att höja trovärdigheten och tilliten från kunderna gentemot företaget samtidigt som företaget då med denna nya licens kan locka till sig kvalitativ personal att sköta deras produkter och hantera sina kunder på bästa tänkbara sätt.

Men för att säkerställa varumärkets framtida expandering och undvika negative uppfattningar, bade I England och den övriga pokervärlden så har Bodog beslut sig för att lämna den amerikanska marknaden vid årsskiftet 2011-2012. Nuvarande licensavtal med Morris Mohawk Gaming Group’s (MMGG) kommer företaget att låta förfalla och inte förnya licens då den löper ut den 31 december. Alla Bodog.eu´s kunder och deras pengar kommer att förbli säkra samtidigt erbjuds kunderna också möjligheten att föra över sin innestående bankrulle till ett annat spelbolag verksamma med en MMGG licens.

Beslutet att ta företaget i denna riktning kommer ge nytt vind i seglet för företaget och varumärket och kommer att skapa ett nytt kapitel i företagets historia.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories