$27,000 i övervärde i morgondagens PokerNews GIANT $2 turnering

$27,000 i övervärde i morgondagens PokerNews GIANT $2 turnering 0001

Den kanske bästa turneringen med lågt inköp och fin garanterad prispott står runt hörnet. Vi syftar på morgondagens PokerNews GIANT som erbjuder er spelare en garanterad prispott på hela $30,000 till det låga inköpet på $2,20. Turneringen spelas som sagt i morgon, den 15 juli klockan 19:00 GMT.

För att uppnå den garanterade prispotten på $30,000 krävs det att 15,000 spelare registrerar sig eller att vi ser tusentals spelare registrera sig och sedan gör ett flertal rebuys under den första timmen. Ni har som sagt möjligheten att under den första timmen göra obegränsat med rebuys för låga $2 per rebuy. I skrivandes stund har vi 1339 spelare registrerade i denna turnering vilket hade inneburit en garanterad prispott på $2,680 om turneringen bara varit baserad på inköpet. För att den garanterade prispotten ska uppnås krävs det i så fall att spelarna gör 13,661 rebuys totalt motsvarande lite över 10 rebuys per spelare. Nu är det föga troligt att så många kommer att göras vilket gör att denna turnering kommer leverera ett rejält övervärde till er spelare!

Besök Poker770

Många av de som är registrerade nu har vunnit sin plats till turneringen genom någon av de satelliter eller freerolls som körts dagligen till detta event. Majoriteten av dessa spelare kommer säkerligen inte göra någon rebuy och detta gör bara att värdet ökar ytterligare för er spelare!

Denna turnering är öppen för alla spelare som sitter med ett Poker770 konto oavsett om detta konto öppnats vi PokerNews eller inte. Allt som krävs är att antingen kvala in sig till eventet eller köpa in sig direkt för $2+$0,20. Skulle ni inte ha ett Poker770 konto då är det i så fall hög tid att ni laddar ner Poker770 då turneringen spelas i morgon. Se bara till att ni använder er av bonuskoden “PKRNEWSSE” när ni öppnar ert konto. Detta ger er tillgång till en massiv insättningsbonus på 200 % upp till €1,400 samt att ni också får möjligheten att i framtiden kvala in till exklusiva Poker770 event anordnade här på PokerNews.

Vad tycker du?

Fler nyheter