Veckans PartyPoker: $500,000 lottas ut under juni

PartyPoker

Denna vecka hos PartyPoker drar de igång en ny kampanj där spelare kan vinna en Porsche 911 Carrera. Samtidigt pratar Tatjana Pasalic om kickboxing med Agnieszka Rylik.

The Big Draw

Det går inte en månad utan att PartyPoker belönar sina mest lojala spelare med nya erbjudanden och kampanjer och juni månad är inte annorlunda. Varje dag under juni kommer det att lottas ut priser som bland annat en Porsche, lyxig resa till Las Vegas, kryssning i Karibien plus hundratals av elektronikprylar som iPads, TV-apparater med mera.

För varje PartyPoint ni tjänar in får ni en lott till Big Draw. Dessa lotter kan användas gång på gång varje dag vilket ger er ökade vinstchanser för var dag som går. Totalt kommer det att delas ut priser till ett värde av $500,000 under juni, med speciella mega utlottningar varje söndag.

Veckans PartyPoker: 0,000 lottas ut under juni 101

KickBoxing med Agnieszka Rylik

Tatjana Pasalic pratar om kickboxning, poker, o matt vara mamma med tv-värdinnan Agnieszka Rylik vid nyligen avslutade WPT Spanish Championships. För fler videos av denna typ, bege er då till PartyPokers blogg.

[IDen bästa pokerbonusen inom onlinepoker[/I]

PokerNews har den bästa PartyPoker bonus ni kan hitta på nätet. Ni kan dra nytta av detta oavsett om ni sätter in pengar för att ladda på ert konto eller om ni öppnar ett helt nytt.

Vi vill påminna e rom att ni kan fortfarande få $50 gratis genom PokerNews. Allt ni behöver göra är att öppna ett PartyPoker konto via PokerNews, följa steg-för-steg guiden och använda er av bonuskoden SE50Free. Ni behöver inte sätta in en enda krona, inte ens ange några bank- eller kreditkortsdetaljer. Vill ni efter detta få en större bonus, då kan ni använda er av PokerNews exklusiva $50 reoload vars krav är betydligt enklare än hos någon annan operatör.

Öppnar ni ett konto hos någon annan operatör måste ni sätta in $100 för att få en $100 bonus. För att få denna bonus hade då krävt 600 Party poäng. Hos PokerNews får ni samma bonus för halva insättningen och till dryga hälften av poängkravet. Följ bara våra instruktioner för att få denna bonus.

Skulle ni ha några problem med ovan nämnda bonus om få $50 gratis eller något av våra andra erbjudanden, då kan ni kontakta PokerNews kundtjänst som står till ert förfogande för att svara på frågor och lösa era problem.

Vad tycker du?

Fler nyheter