WSOP 2018

Isildur1 kör över Gavz101 – Ligger nu åter på plus för året

När det gäller Viktor "Isildur1" Blom är vi vana vid att se ordentliga svängningar med stora summor pengar som växlar händer i sessioner som ofta kan pågå upp emot 10 timmar om inte längre. Sedan sessionen den 17 maj och maratonmatchen den 19 maj mot Gavz101 har Isildur1 varit väldigt aktiv vid borden och detta återspeglas nu också i hans kassa, då han för maj månad ligger över $400,000 plus vilket gör att han därmed raderat ut hela årets förlust för att nu åter ligga på plus.

Klicka för större bild
Klicka för större bild

Visst, vinsten han sitter med i dagsläget är småpengar för en spelare av denna kaliber, men att hämta igen ett underskott på dryga -$400,000 och vända det till en vinst på omkring $50,000 och detta under loppet av drygt en månad, visar bara vilken farlig spelare Isildur1 egentligen är.

Alla spelare har sina svängningar även om Isildur1s svängningar kanske är av något större i magnitud än andra spelares. Detta mycket på grund av hans orädda men också otroligt aggressiva spelstil vilket motståndarna har svårt att läsa. Han inledde året hos PokerStars med att backa under januari månad och låg drygt $190,000 i hålet innan han vände på steken för att ligga $500,000 plus efter februari. Mars blev sedan en mardrömsmånad för Isildur1, som inte bara tappade en halv miljon dollar han hade i vinst, han fick även betala ut $383,000 ur egen ficka. Under april fortsatte förlusterna och hans minus växte till $398,480 vid månadsskiftet.

Klicka för större bild
Klicka för större bild

Nu med 26 dagar avverkade under maj månad har Viktor Blom hämtat igen hela sin förlust och har återigen ett plus på kontot, även om det ”bara” röra sig om $48,000. Denna summa är småpengar för en spelare som normalt spelar $25/$50 eller $100/$200 bord.

Vill ni följa Isildur1 live när han spelar, öppna då ett PokerStars konto idag. Varför inte passa på att göra en insättning och spela in 75 VPP innan den 31 maj och ni kvalar då också in till en $15,000 Sunday Millions freeroll som hålls den 26 juni. Allt som krävs är ett PokerStars konto öppnat via PokerNews och 75 inspelade VPP under månaden innan turneringen spelas, alltså under maj månad.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories