EPT Awards – Martin Jacobson utsedd till Online Qualifier of the Year

EPT Awards 2011

I samband med att PokerStars EPT Madrid Grand Final spelades i Madrid, Spanien, hölls även EPT Awards där i år åtta priser delas ut. I fjol fick vi se William Thorson ta hem ett av dessa priser då han blev utsedd till EPT Omaha Player of the Year, ett pris som i år tillföll italienaren Dario Alioto.

Nu fick vi även se en svensk ta emot ett pris under årets ceremoni då Martin Jacobson blev utnämnd till EPT Qualifier of the year. Efter en enastående säsong där Jacobson tog sig till tre finalbord under EPT säsong 7 av de sex event han kvalade in till genom PokerStars online. Med dessa tre finalbord var han även med och kämpade om priset som EPT Player of the Year där han till sist slutade på en andraplats bakom vinnaren Fernando Brito.

Vi fick se en spelare ta emot två priser vid årets prisceremoni efter att Max Heinzelmann tagit hem två andraplatser efter varandra, med första vid EPT Berlin följt av EPT San Remo. Detta gjorde att han tilldelades priserna Achievement of the year och Players Choice. Att inte Achivement of the Year tilldelades Jacobson kom som en förvåning efter hans TRE(!) finalbord under säsongen med två andraplatser vid EPT Vilamoura och EPT Deauville samt en fjärdeplats vid EPT Berlin. Han om någon skulle ha fått priset för årets prestation.

EPT Awards 2011

  • EPT Omaha Player of the Year - Dario Alioto
  • EPT Mixed Game Player of the Year - Matthew Ashton
  • EPT Heads-Up Player of the Year - Diogo Veiga
  • EPT Country of the Year - Irland
  • EPT Online Qualifier of the Year - Martin Jacobson
  • EPT Achievement of the Year - Max Heinzelmann
  • EPT Players' Choice - Max Heinzelmann
  • EPT Player of the Year - Fernando Brito

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories