DoJ släpper frysta konto för Full Tilt, utbetalningar dröjer

DoJ släpper frysta konto för Full Tilt, utbetalningar dröjer 0001

I en exklusiv artikel presenterat hos eGaming Review har det avslöjats att Justitiedepartementet i USA har släppt en tredjedel av alla frusna konton tillbaka till Full Tilt Poker och Raymond Bitar. Detta gör att nu en tredjedel av de kapital som behövs för att betala tillbaka de amerikanska kunderna nu står till operatörens förfogande igen efter tillslaget under "Black Friday"

Nu ska dock inte spelarna ha allt för höga förhoppningar om att få se sina pengar inom en snar framtid. Enligt artikeln berättade en källa hos Full Tilt Poker att spelarna inte kommer att få sina pengar omedelbart och att något datum för när utbetalningarna ska påbörjats har ännu inte bekräftats.

Samma källa medger att det är en komplex situation som företaget befinner sig i när det gäller att återbetala pengarna till sina amerikanska kunder. Detta på grund av en backlogg av spelarnas kapitalinnehav på konton som spelarna fått krediterat till sina konton innan företaget informerats om att dessa bankkonton som Full Tilt använt sig av för att kreditera spelarna, frysts av DoJ.

– Det är flera faktorer som spelar in, innan spelarnas utbetalningar kan påbörjas och med bland detta är finns den backlogg på $60 miljoner som hann krediteras spelare innan Full Tilt fick nyheten att deras konton frysts. Andra problem är banker som självmant valde att frysa Full Tilts konton under denna process samt pågående förhandlingar med Southern District. Alla dessa saker skapar ett hinder för Full Tilt att genomföra utbetalningarna till spelarna, något som inte skulle ha varit något problem om inte dessa saker hindrat företaget, berättades Full Tilts källa.

Vill ni läsa mer om detta, bege er då över till EGRMagazine.com

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories