$15,000 Sunday Million Freeroll - Två veckors kvaltid kvar

$15,000 Sunday Million Freeroll - Två veckors kvaltid kvar 0001

Kvalificeringen till PokerNews $15,000 Sunday Million Freeroll har redan inletts men än är det inte försent att hoppa på tåget och kvala in till juni månads freeroll. Allt som behövs är ett PokerStars konto öppnat via PokerNews tillsammans med marknadsföringskoden SWEDISHPOKERNEWS. När kontot är öppnat måste ni spela in 75 VPP under nuvarande månad, alltså innan den 31 maj, för att få biljetten som krävs för att kunna spela i den kommande $15,000 freerollen som hålls den 26 juni klockan 20:35 svensk tid.

Ni har alltså två veckor kvar på er att kvala in till denna $15,000 Sunday Million Freeroll hos PokerStars, ett event som är exklusivt för PokerNews spelare och som hålls den 26 juni klockan 20:35 svensk tid. Vinnaren i turneringen går ifrån med hela $1,000 i kontanter. Utöver detta kommer det att delas ut inte mindre än 45 Sunday Millions biljetter vardera värda $215, vilket i sin tur kan leda till ett ordentligt tillskott i pokerkassan. Till skillnad mot tidigare turneringar och freerolls hos PokerStars kan ni denna gång förvänta er ett betydligt lägre startfält efter Black Friday, då PokerStars numera inte tillåter amerikanska spelare att delta.

Prispotten
1 plats: $1,000
2 plats: $750
3 plats: $600
4 plats: $450
5-50 plats: $215 Sunday Million biljett
51-260 plats: $11 Sunday ¼ million biljett

,000 Sunday Million Freeroll - Två veckors kvaltid kvar 101

Besök PokerStars

Kravet för att kunna ta del av turneringen är ett PokerStars konto där ni som spelare laddat ner PokerStars PokerNews, öppnat ett nytt konto där ni samtidigt använt marknadsföringskoden "SWEDISHPOKERNEWS" samt spelat in 75 VPPs under maj månad. Dessa 75 VPP motsvarar omkring $13 i betald rake vilket ni uppnår väldigt snabbt och med två veckor kvar innan kvalificeringsperioden är över har ni gott om tid på er att hinna uppfylla kraven.

Skulle ni ha några problem med våra kampanjer eller erbjudanden, då ber vi er att kontakta vår svenska kundtjänst och support som står till ert förfogande för att besvara frågor och lösa eventuella problem.

Vad tycker du?

Fler nyheter