PokerNews Big Game interaktiv: Live Stream + $5,000 i priser

PartyPoker Big Game V

Vi på PokerNews är stolta över att kunna presentera vår exklusiva interaktiva live streaming av PartyPoker Big Game V, som drar igång nu på fredag, den 15 april. Denna livebevakning kommer att bestå av hålkort och för första gången någonsin kommer PokerNews tittare att ha möjligheten att rösta ut spelare från spelet!

PartyPoker Big Game V spelas på Dusk Till Dawn i Nottingham, England den 15-17 april med start klockan 21:00 på fredag och som avslutas samma tid på söndag. Bland de som kommer att ställa upp i detta 48-timmar långa cash spel hittar vi Tony G, Annette Obrestad, Sam Trickett, Luke Schwartz, Dusty Schmidt, Dave "Devilfish" Ulliott, samt den alltid så underhållande pokerspelaren David "Viffer" Peat.

PokerNews som ständigt är en källa för liverapportering från stora event världen över, tar nu ett steg ytterligare i vår utveckling av denna produkt. För första gången någonsin kommer spelare och tittare kunna se händelserna live via en live streaming exklusivt här på PokerNews, ta del av exklusiva turneringar för tittarna men också ha möjligheten att rösta ut de spelare som de helst vill se lämna bordet för att ge plats åt näste spelare på tur. Detta interaktiva live interface kommer att tillåta tittare att chatta om programmet, tala med spelarna, ta del av exklusiva erbjudanden och viktigast av allt, rusta ut spelare som de finner minst underhållande att se på.

PokerNews Big Game Interaktiv: Se, spela, vinn

Inte enbart kan ni se detta cash spel live via PokerNews ni kan också rösta ut den av spelarna ni finner minst underhållande samt ta del av exklusiva erbjudanden värda sammanlagt $5,000 under dessa två dagar.

PokerNews Big Game interaktiv: Live Stream + ,000 i priser 101

$2,000 Big Game Interaktiva Freerolls
Lördagen den 16 april klockan 21:00
Söndagen den 17 april klockan 21:00

Lösenordskyddade – Ni måste följa sändningen för att kunna få lösenordet
Vinnaren kommer att få en biljett värd $600+$40 till PartyPoker Spring Million turnering som spelas den 1 maj. Övriga $1,360 i prispotten kommer att fördelas ut bland övriga vinnare i enlighet med PartyPokers normala utbetalningsstandard.

Lösenordstävling

Vi kommer inte att släppa lösenordet direkt utan stegvis genom en rad olika ledtrådar. De första 30 spelarna som listar ut lösenordet kommer alla att vinna varsin $10 WSOP step biljett.

Frågetävlingar

Under sändningen kommer vi att ställa en rad pokerrelaterade frågor och hålla i en frågetävling. I samband med denna frågetävling kommer vi att dela ut 40 WSOP step biljetter vardera värda $10.

Dessa kampanjer är öppna för alla, oavsett om spelarens konto öppnats via PokerNews eller någon annan. Skulle du ännu inte sitta med ett PartyPoker konto, då är det hög tid att skaffa dig ett. Varför inte passa på att ta del av vårt exklusiva erbjudande om att få $50 gratis, utan insättning hos PartyPoker . Detta är endast tillgängligt för spelare som öppnar sitt PartyPoker konto via PokerNews.

En talesman från PartyPoker sa i en kommentar kring presentationen av denna interaktiva sändning:
- Presentationen av denna innovativa livestreaming med möjligheten för spelarna att interaktivt delta i sändningen kommer att engagera tittare som aldrig tidigare. Detta tillsammans med att de också får se alla hålkort gör att det kommer bli riktigt underhållande poker. Under sändningens gång kommer ni att kunna ta del av kommentatorn Jesse May samt en rad andra kommentatorer under resans gång. Det kommer bli som att titta på interaktiv TV där DU bestämmer, du avgör vem som inte borde få sitta kvar vid bordet. Är spelaren för tråkig, oförskämd, bjuder inte på underhållande poker eller om du helt enkelt bara vill se ett nytt ansikte. Du beslutar detta genom att delta i interaktiva omröstningar, allt genom PokerNews.com och deras subdomäner från världen över.

Eddie Hearn, verkställande direktör för Matchroom Sport sa i ett uttalande:
- Atmosfären inför kommande PartyPoker.com Big Game är inte likt något annat event. Spelarna kommer att spela med deras egna pengar, tittarna bjuds på rå pokerunderhållning och snacket vid bordet är stundom riktigt underhållande. Speciellt när tröttheten börjar sätta sina spår. Jag är oerhört glad över att pokerfantaster kommer att kunna ta del av alla action direkt som det utspelar sig via denna live streaming och jag tror starkt på att detta kommer att bli en av de mest underhållande pokersändningar inom spelet.

Ni kommer också att kunna få er röst hörd under helgen där ni har möjligheten att chatta med våra värdar och värdinnor på plats samt med spelarna vid bordet. Vi kommer bjuda på frågesporter, hålla i exklusiva freerolls och Laura Cornelius kommer bjuda på ”bakom kulisserna” reportage under spelets gång.

Vad tycker du?

Fler nyheter