Merge Gaming klättrar efter PokerStars & Full Tilt svarta fredag

Merge Gaming

Sedan Black Friday eller svarta fredagen som numera den 15 april kallas inom onlinepoker i USA har vi sett PokerStars och Full Tilt tappa kunder efter att de tvingats lämna den amerikanska marknaden. Detta i sin tur har resulterat i att konkurrenter, fortfarande verksamma i USA, däribland Merge Gaming, nu skördar frukterna från PokerStars och Full Tilts nederlag. Merge Gaming med pokeroperatörer som Carbon Poker, Lock Poker, Bulldog777 och Players Only samt en rad andra kända och mindre kända operatörer håller sina dörrar öppna för spelare från USA och med stora framgångar.

Sedan tillslaget mot Stars och Tilt från DoJ har Merge Gaming sett in tillökning på hela 25 % i spelaraktiviteter och detta inom loppet av 10 dagar! Enligt ännu obekräftade men tillförlitliga källor har ett pokerrum som fortfarande erbjuder sina tjänster åt amerikanska spelare ökat sin verksamhet med 25 % sedan den 15 april, med en tillströmning av nya kunder motsvarande drygt 5000 spelare per dag vilket i sin tur ger operatören omkring 2,5 miljoner i ökade rake intäkter.

Förutom Merge gaming håller även operatören Bodog Poker dörrarna öppna för amerikanska spelare. PokerNews läsare kan genom

Merge Gaming klättrar efter PokerStars & Full Tilt svarta fredag 101

Bodog Poker ta del av freerolls där vi delar ut biljetter till Bodog $100,000 garanterat turnering. Totalt delar vi ut 80 biljetter genom åtta freerolls med tio biljetter, vardera värda $162 i respektive turnering.

Ta en titt på freerollschemat för våra Bodog freerolls och få en överblick över alla kommande och återstående turneringar. Lägg även in så att du blir påmind om när det är dags för nästa turnering genom vår freeroll prenumeration. På så sätt går ni inte miste om en enda freeroll!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories