Kvalificering öppen till kommande Full Tilt Poker $20k Freeroll

FTP

Kvalperioden till vår kommande $20,000 freeroll hos Full Tilt Poker har inletts. Allt ni behöver för att kvala in är ett Full Tilt Poker konto öppnat via PokerNews och 200 inspelade Full Tilt poäng under april månad. Spelar du in detta, då får du spela i vår kommande $20,000 freeroll som hålls den 1 maj klockan 22:00 svensk tid.

PokerNews Skills Challenge ligan är nu avslutat och de 200 bästa spelarna har alla säkrat sig en plats i kommande $20,000 Championship finalfreeroll. Missade ni chansen att ta er in bland de 200 bästa poängplockarna, då behöver ni inte oroa er då ni fortfarande har möjligheten att kvala in till denna freeroll. Alla Full Tilt Poker spelare som öppnat sitt konto genom PokerNews och spelar in 200 Full Tilt poäng under april, får alla en plats i denna massiva freeroll!

Denna $20,000 freeroll kommer med största sannolikhet vara en av de största freerolls som erbjuds här på PokerNews och som har det lägsta antalet startande i turneringen. Oavsett om ni deltog i ligan eller om ni jagar poängen, en plats i denna freeroll skulle kunna innebära en utbetalning på tusentals dollar om ni vinner turneringen. Att spela in 200 Full Tilt poäng motsvarar ungefär $20 i betald rake, något som kan förvandlas till $4-5,000 som förstapriset kan komma att landa på.

Se samtidigt till att ni inte glömmer att använda vår Full Tilt bonuskod "SEPKRNEWS" när ni öppnar ert konto, för att få tillgång till freerollen och kommande evenemang vi anordnar hos Full Tilt. Denna bonuskod ger er också en insättningsbonus på 100 % upp till $600 samt inträde till en $100,000 freeroll för förstagångsinsättare.

Skulle ni ha några frågor om detta erbjudande eller problem, då ber vi er att kontakta PokerNews Support som står redo att hjälpa er.

Vad tycker du?

Fler nyheter