EPT Berlin har startat, följ turneringen LIVE via PokerNews

Då har turneringen som skapade rubriker i media i fjol nu inletts. Det finns nog inte en enda pokerspelare som inte kommer ihåg vad som hände vid fjolårets upplaga av PokerStars EPT Berlin, som då blev rånat. I år har spelplatsen flyttats och arrangörerna har garanterat att säkerheten höjts jämfört med fjolårets event så att vi inte får se en upprepning från fjolårets eskapader, där rånarna till sist greps.

Till start i dagens spel, dag 1a av EPT Berlin såg vi 315 spelare komma, däribland den senaste svenske EPT-segraren, Michael Tureniec vinnare av EPT Köpenhamn. Med i dagens startfält hittade vi även svenskarna Per Linde, Martin Jacobson, Nedzib Suman, fjolårets EPT Köpenhamn vinnarenAnton Wigg, Jakob Carlsson, Robert Lux, William Thorsson, Alexander Ivarsson, Kent Lundmark, Jesper Höög och Tobias Garp, för att nämna några.

Nu hittade vi även en mängd internationella pokerprofiler med bland dessa 315 startande, däribland spelare som Jeff Sarwer, Kevin Stani, Antony Lellouche, Toby Lewis, Juha Helppi, Chris Moorman, nuvarande EPT Player of the Year ledaren Fernando Brito och fransmannen Ludovic Lacay.

Ni kan följa EPT Berlin LIVE genom PokerNews. Där får ni uppdaterade chipcounts, bilder och intervjuer med spelarna. PokerNews Laura Cornelius fick ett kort samtal med Michael Tureniec under dagens spel

Vid tidpunkten då denna artikel skrevs kunde vi då se att både Antog Wigg, Jakob Carlsson och Alexander Ivarsson alla dessvärre åkt ut ur turneringen. Bättre ser det däremot ut att gå för Martin Jacobson som sitter med uppe i toppen av fältet liksom även Per Linde och Kent Lundmark.

EPT Berlin har startat, följ turneringen LIVE via PokerNews 101
Följ EPT Berlin LIVE, klicka här för att komma till live-rapportering

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories