888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Calling the Clock: PokerNews egna ställs mot väggen

Återkommande besökare och läsare här på PokerNews är vana vid att se oss producera videoinslag från pokerevent runt om i världen. Den kanske mest populära videoserien hos våra tittare är den vi kallar Calling the Clock. Konceptet är enkelt; under 60 sekunder ska personen framför kameran svara på en rad olika frågor eller ord och sedan svara med de första som poppar upp i huvudet när de hör frågan eller ordet. Normalt är det spelare som ställs mot väggen under dessa 60 sekunder men vad händer vi vänder på steken och ställer våra egna PokerNews värdinnor inför samma situation? Här har ni resultatet, med videoklipp hämtade från vårt videoarkiv. Denna artikel var ursprungligen skriven av Gloria Balding och enligt henne så försvann hennes ”Calling the Clock” helt mystiskt, men efter lite letande fick vi fatt i även den och hon lyckades därmed inte undkomma att medverka i denna artikel.

Ta er en titt och få er ett gott skratt eller två. I de första tre intervjuerna hittar ni PokerNews senaste tillskott till presentatörfamiljen, Nicki Pickering, Sarah Grant och Laura Cornelius. Därefter hittar ni Kristy Arnett, Lynn Gilmartin följt av just Gloria Balding.

Calling the Clock: Nicki Pickering

Nicki är PokerNews senaste tillskott från “down under”. Hon frågades ut av kollegan Lynn Gilmartin och denna intervju utan tvivel den mest högljudda Calling the Clock någonsin. Ett tips, stanna kvar tills slutet av intervjun, de bästa frågorna dyker upp när klockan har stannat!

Calling the Clock: Sarah Grant

Det tog sin lilla tid men till sist lyckades de få in Sarah Grant framför kameran när Kristy Arnett högg tag i henne och det var en ordentlig omgång som Sarah utsattes för.

Calling the Clock: Laura Cornelius

Laura Cornelius lyckades ta sig genom en turnering innan Gloria Balding lyckades fånga in henne under dag 4 av EPT Berlin. Vi fick här veta en hel del om henne däribland något som hade med henne och Gus Hansen att göra.

Calling the Clock: Kristy Arnett
Den längsta Calling the Clock intervjun genom PokerNews historia. Denna video är ett bevis för vad som händer när två goda vänner tar sig an varandra framför kameran. Denna tre minuter långa video berättar en hel del om Kristy Arnett och något som inte kan beskrivas på något annat sätt än som “ninja fetish”.

Calling the Clock: Lynn Gilmartin

Denna Calling the Clock spelades in för drygt två år sedan av en av PokerNews före detta värdinnor, Melissa Castello. Hon ställde Lynn Gilmartin mot väggen, som i sin vana trogen presterade galant.

Calling the Clock: Gloria Balding
Melissa Castello var även den som fick chansen att ta sig and Gloria Balding. Även denna intervju, spelades in under 2009, precis som intervjun med Lynn Gilmartin här ovanför.

Vill ni se fler PokerNews videos, bege er då över till vårt videoarkiv. Som vanligt kan ni även häng med oss på Facebook, eller följ oss via Twitter för att få alla våra senaste nyheter.

Relaterade spelare

Vad tycker du?