Absolute Poker släpper pressmeddelande om FBI tillslaget

poker indictment

Vi har redan sett både PokerStars och Full Tilt Poker komma med pressmeddelanden och information till sina spelare, angående de anklagelser och åtal som FBI och United States Department of Justice presenterade i fredags förra veckan. Det som förvånade många var dock Absolute Pokers val att förbli tysta angående ärendet.

Nu har till sist Absolute Poker valt att släppa ett meddelande, som kom under torsdagen, där man kunde läsa följande:
Absolute Poker har anlitat Blank Rome LLP som dess rättsliga rådgivare i USA efter de civila och brottsliga åtalspunkterna lämnats in till den federala domstolen på Manhattan och som offentliggjordes den 15 april. Absolute Poker är medveten om att åklagarmyndigheten US Attorney for the Southern District of New York har ingått i ett separat avtal med FullTilt Poker och PokerStars den 19 april, där respektive operatör återfick rättigheterna till sina domäner. Åklagarmyndigheten släppte också ett pressmeddelande den 20 april där man kunde läsa att staten var villig att ingå i ett likadant avtal med Absolute Poker och UB.

– Vid denna tidpunkt är Absolute Pokers högsta prioritet att återbetala alla sina amerikanska spelares pengar på AB och UB. Men med tanke på de långtgående konsekvenserna efter US Attorneys agerande, för både Absolute Poker och för hela pokervärlden, anser Absolute Poker att det mest ansvarsfulla tillvägagångssättet är att granska dessa dokument i samråd med våra advokater innan några åtgärder vidtas.

– Absolute Poker vill tro att den amerikanska åklagarmyndigheten delar uppfattningen som Absolte Poker har, där det främsta och huvudsakliga målet är att återbetala alla amerikanska spelare. Samtidigt vill Absolute Poker poängtera att de vill arbeta tillsammans med åklagarmyndigheten i syfte att så snabbt och enkelt som möjligt se till att dessa pengar återbetalas. Med anledning av detta har Absolute Pokers lagliga företrädare inlett samtal med amerikanska åklagarmyndigheten och planerar att aktivt fortsätta att främja dessa diskussioner.

– Ytterligare information och aktuella uppdateringar kommer att skickas ut till alla Absolute Poker och UB spelare allt eftersom detta samarbete fortlöper.

Som vanligt kommer vi på PokerNews att förse er med alla nya uppdateringar kring denna nyhet.
.
För alla de senaste nyheterna, levererade direkt till dig, häng med oss på Facebook, eller följ oss via Twitter.

Vad tycker du?

Register to leave a comment

Fler nyheter

Other Stories