$50 gratis väntar dig hos PartyPoker & en $50 reload bonus

$50 gratis + $50 reload bonus hos PartyPoker

Öppnar ni ett konto genom PokerNews hos PartyPoker kan ni inte enbart få en gratis $50 bankrulle utan också en $50 reload bonus som betalas ut 3x snabbare än alla andra PartyPoker bonusar!

PokerNews och PartyPoker har under en längre tid erbjudit Club PokerNews spelare möjligheten att kunna få en gratis pokerbonus utan att behöva göra en insättning, utan att behöva riskera en enda krona av eget kapital och därmed få möjligheten att bygga en bankrulle med hjälp av vårt exklusiva $50 gratis erbjudande. Som om detta inte är ett enastående erbjudande i sig, nu får ni även möjligheten att ta denna gratis bankroll och sedan göra en insättning på $50 och få en $50 reload bonus som betalas ut 3 gånger snabbare än någon annan Party bonus på nätet!

Detta erbjudande är exklusivt för Club PokerNews och att ta del av det kan inte vara enklare. Först av allt behöver ni bege er till vår GRATIS $50 webbsida, klicka på ladda ner PartyPokers mjukvara, öppna ett konto och använda bonuskoden SE50FREE, registrera er i PartyPokers kassa men INTE göra någon insättning, gå tillbaka till denna sida och sedan ange ert PartyPoker användarnamn (inte spelarnick) och följa instruktionerna på sidan. Detta ger er sedan denna gratis bankrulle hos PartyPoker. Kräver som sagt ingen insättning, inga krav på inspelade poäng eller dylikt.

*Spelare måste genomföra hela registreringsprocessen och invänta bekräftelse på att de godkänts att ta del av detta erbjudande från PokerNews. De första $25 kommer att sättas in på spelarens konto samtidigt som de övriga $25 sätts in på spelarens bonuskonto och släps först efter att 200 PartyPoker poäng spelats in, vilket måste ske inom 45 dagar från att denna bonus mottagits. Vi rekommenderar att ni läser igenom våra fullständiga Regler & Villkor för detta erbjudande.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories