Skynda er att kvala in till den sista Poker770 $7500 freerollen

Poker770

Öppna ett Poker770 konto genom PokerNews, sätt in $20 eller mer och spela därefter in 20 poäng och ni får tillgång till en massiv $7,500 freeroll som spelas i övermorgon, den 19 mars klockan 20:00GMT.

Tiden börjar rinna ut för att kvala in till vår sista $7,500 Monster Pot Freeroll i denna nuvarande freerollserie från Poker770. Freerollen spelas den 19 mars klockan 20:00, där alla deltagare inleder med 3,500 marker med 15 minuters nivåer. Även om detta nu råkar vara en freeroll så erbjuds spelarna möjligheten att göra valfria $3 rebuys, där alla rebuys går direkt till prispotten vilket då ser denna $7,500 prispott öka ytterligare.

Hur ni kvalar in

  • Ladda ner Poker770 genom PokerNews och öppna ett konto
  • Sätt in $20 eller mer samtidigt som ni använder bonuskoden PKRNEWSSE
  • Spela in 20 poäng som sedan används till “inköp” i turneringen.

Befintliga Poker770 spelare som ursprungligen öppnat sitt Poker 770 konto genom PokerNews, gjort en insättning på minst $20 och som sitter med de poäng som krävs kan självfallet också registrera sig till denna freeroll!

Att spela in 20 poäng är något som uppnås oerhört snabbt och enkelt hos Poker770 och tillhör ett av de lägsta kraven ni kan hitta för en freeroll av denna storlek! Dessa 20 poäng motsvarar ynka $1,50 i betald rake vilket kan uppnås genom några få rundor vid ett cashbord eller genom att spela en Sit-n-Go. Startfälten i tidigare Poker770 freerolls har legat mellan omkring 300-400 spelare, vilket göra att ni inte behöver sitta halva natten för att göra upp om pengarna även om $7,500 är värt några timmars spel.

Missa inte den sista freerollen i denna serie. Ni får leta länge, om ni ens lyckas hitta en freeroll med liknande värde och sådant oerhört enkla kvalificeringskrav. Ett öppnat Poker770 konto genom PokerNews ger dig inte bara tillgång till aktuella kampanjer utan också till alla framtida evenemang vi anordnar. Dessutom kan ni ta del av vår bonus vid er första insättning, en bonus på 100 % upp till $600. Se bara till att ni använder er av bonuskoden PKRNEWSSE när ni gör er insättning.

Vad tycker du?

Fler nyheter