Poker848 PokerNews $50 bonus till 1 april

Poker848

Ladda ner Poker848 genom PokerNews, gör en insättning och spela in 75 poäng innan den första april och ni blir berättigade till en exklusiv $50 bonus UTÖVER den normala bonusen som erbjuds Poker848 spelare.

Vårt exklusiva erbjudande om att få $50 i gratis pokerpengar hos pokeroperatören Poker848 visade sig bli ett uppskattat koncept hos våra spelare och därför har vi beslutat att förlänga erbjudandet fram tills den 1 april. Denna $50 bonus betalas ut så fort 75 poäng spelats in och den läggs till din bankrulle utöver den normala insättningsbonus som 848 erbjuder, en bonus på 100 % upp till €280.

Allt ni behöver göra är att öppna ett Poker848 konto genom PokerNews och därefter spela in 75 poäng för att få denna exklusiva bonus, men det är bäst att ni skyndar er då erbjudandet endast gäller fram tills den 1 april. Denna $50 bonus betalas ut i en takt sex gånger snabbare än normala bonusar hos exempelvis våra konkurrenter, vars bonus i regel betalas ut i omgångar om $10 per 100 inspelade poäng.

Hundratals spelare har redan tagit del av detta erbjudande och även du har nu möjligheten att hoppa på tåget, innan det är försent. Ett 848Poker konto via PokerNews och 75 poäng är som sagt allt som krävs, vilket uppnås både enkelt och snabbt.

Spana in vår Poker848 recension

*Det rekommenderas att ni raderar alla cookies från er webbläsare innan ni ladder ner mjukvaran för Poker848 genom PokerNews. Görs inte detta kan det resultera i en fördröjning i utbetalningen av bonuse .

Skulle ni ha några problem med att erhålla bonusen, vänligen kontakta då vår kundtjänst som står redo att lösa era problem. Kontakta support.

Vad tycker du?

Fler nyheter