Missa inte kvällens Everest Poker ONE kval, här är lösenordet

Everest Poker One

Missa inte kvällens kvalevent i vår veckolånga serie hos vår samarbetspartner Everest Poker. Vi syftar på en av turneringarna i vår Everest Poker ONE kampanj som inleddes igår. Kvällens turnering är satt att spelas klockan 20:00 och kostar blygsamma $1+$0.10 i inköp. Detta är en freezeout turnering som garanterat sex platser till Everest Poker ONE final som spelas den 23 mars där en lycklig spelare kommer vinna ett $9,000 paket till Everest Poker ONE som går av stapeln i Monte Carlo den 21-24 april i år.

För att kunna delta i kvällens och veckans övriga event behöver ni först ha laddat ned Everest Poker och därefter gjort en insättning på minst $5. När detta är gjort är det enda som fattas ett lösenord till respektive turnering. Lösenordet för kvällens turnering är win9know.

Denna turnering är öppen för alla Everest Poker spelare, oavsett om ni öppnat ert konto via PokerNews eller inte.

Skulle du inte ha möjligheten att delta i kvällens turnering behöver du inte oroa dig då det återstår en mängd andra turneringar på schemat för resten av veckan. Kanske den i morgon passar bättre och kanske blir du då en av de totalt 49 spelare som kommer att få vara med och göra upp om detta $9,000 paket.

För mer information om denna liga och möjligheten att vinna detta $9,000 paket samt vad mer som står på spel, då rekommenderar vi att ni besöker vår ligasida för Everest ONE Poker där ni finner spelschemat, regler och villkor samt alla priser som kan vinnas!
Öppna ett Everest Poker konto nu.

Vad tycker du?

Fler nyheter