Här är lösenordet för kvällens Everest Poker ONE kvalturnering

everest poker one

Vi är nu halvvägs in i vår veckolånga kvalificerings omgång till vår Everest Poker ONE final som spelas den 23 mars. Under dagarna som leder fram till detta datum hålls det kvalificeringsevent anordnade av Everest Poker och PokerNews där alla Everest Poker spelare kan delta.

Kvällens event är en $1+$0.10 freezeout som spelas klockan 19:00 GMT och där sex platser till Everest Poker ONE finalen står på spel. I denna final kommer totalt 49 spelare göra upp om 9 priser med ett förstapris värt $9,000 beståendes av flyg, boende och inköp till Everest Poker $1 miljon garanterat event i Monte Carlo värt $6,900.

För att kunna spela i kvällens kvalturnering och i de övriga turneringarna krävs först och främst ett Everest Poker konto och att kontoinnehavaren gjort minst en $5 insättning efter att kontot öppnats. När detta är gjort krävs bara lösenordet till turneringen.

Turneringen som spelas ikväll ha följande lösenord: sitnow

Kom ihåg, ni behöver inte sitta med ett Everest Poker konto som är öppnat via PokerNews. Så länge ni har ett konto hos Everest, oavsett vart ni öppnat de ifrån, kan ni delta i detta event så länge ni har kapital att köpa in er OCH använder er av lösenordet angivet här ovan.

Vad tycker du?

Fler nyheter