Full Tilt Skills Challenge liga - Heads-up $2500 garanterat i morgon

Full Tilt

Ladda ner Full Tilt Poker genom PokerNews och spela i morgondagens $5+$0.50 Heads-up Turbo turnering som erbjuder en garanterad prispott på $2,500 och bäst av allt, ett ytterst begränsat startfält och betydligt ökade chanser till en framskjuten placering. Turneringen spelas klockan 16:00 EST.

296 spelare kom till start i den förra turneringen som spelades, Event #5 i PokerNews Skills Challenge liga. Detta var en $5 Rush Poker turnering med $3,000 i garanterad prispott där den slutgiltige vinnaren reRomeo från Ryssland, gick ifrån turneringen med en prischeck på $918.40.

Än är det inte för sent att delta i denna liga, då vi räknar de fem bästa resultaten från de åtta ligaeventen som hålls och dessa fem resultat räknas sedan samman i vår ledartavla. Nu återstår det tre event och med framskjutna placeringar i dessa event kan du fortfarande ha en möjlighet att säkra dig en plats bland de 200 bästa poängplockarna, vilket i sin tur då ger dig en garanterad plats i den avslutade $20,000 freerollen. Ta en titt på ledartavlan för att få en överblick av den aktuella ställningen. Känner du att det kanske är för sent att ta dig an ligan i sin helhet, finns det inget som hindrar dig att ta dig an de tre återstående eventen och de garanterade prispotter som erbjuds i dessa.

Spana in vår Full Tilt Poker recension

Har du kunskapen? Vi har pengarna.

De bästa poängplockarna från de olika ligaeventen får poäng som räknas till först vår $3,200 ligafinal men också den avslutande $20,000 Championship freerollen. För mer information om denna liga, ta då en titt på vår $55,000 PokerNews Skills Challenge sida.

PokerNews $55,000 Skill Challenge schema

VeckaDatumEventInköpPrispottGånger x Poäng
630 marsNLH turbo headsup shoot out$5 + $.50$ 2,5001
76 aprilNLH multi entry full ring$5 + $.50$ 2,5001
813 aprilNLH 6max shootout$10 + $1$ 4,0002
Ligafinal20 aprilNLH deep stack 6max freeroll32 bästa$3,200*0

*De 32 bästa poängplockarna får varsin $750,000 biljett och spela i denna exklusiva $3,200 freeroll.

För att kunna spela i denna liga krävs det ett Full Tilt konto öppnat via PokerNews.

Ta genvägen till $20,000 freerollen

Om du missat chansen att spela i de inledande ligaeventen sitter du fortfarande med en möjlighet att ta dig till Championship freerollen där hela $20,000 står på spel i garanterade prispengar. Som PokerNews spelare hos Full Tilt räcker det med att du spelar in 200 Full Tilt poäng under april månad för att direktkvalificera sig till denna $20,000 freeroll.

Oavsett om du tar genvägen till $20,000 freerollen eller väljer att spela i ligan, finns det totalt $55,000 att gör upp om i garanterade prispengar, något du bara inte bör gå miste om! Ladda ner Full Tilt Poker genom PokerNews och använd dig av bonuskoden SEPKRNEWS. Detta ger dig också tillgång till en insättningsbonus på 100 % upp till $600 på din första insättning.

Check Out Our Full Tilt Poker Review

Skynda dig till nästa event...

Det gäller kommande $5+$0,50 Turbo Heads-Up Shootout turnering som spelas nu på onsdag med en $2,500 garanterad prispott. Turneringen är satt att starta klockan 16:00 ET och ni hittar den i Full Tilts lobby med turnerings ID 221086127.

Skulle ni stöta på några problem med denna kampanj eller något av våra andra erbjudanden, ta då kontakt med vår kundtjänst.

Vad tycker du?

Fler nyheter