Full Tilt Poker presenterar High Roller Onyx Cup

Full Tilt Poker Onyx Cup

Full Tilt Poker kom idag med nyheten att de beger sig in i live-turnerings världen med ett koncept de valt att kalla Onyx Cup. Detta är en high stakes poker tour där den första säsongen av Onyx Cup kommer att bestå av sex event som kommer att spelas i både USA, Europa och Asien. Det som skiljer denna tour från redan befintliga turneringar är att den riktar in sig mot den absoluta eliten inom poker då inköpet till de olika evenemangen kommer att sträcka sig från $100,000 till $300,000 och förväntas generera en sammanlagd prispott på över $30 miljoner fördelat över dessa sex event.

Serien kommer att kulminera i en$250,000 Grand Final där arrangörerna FullTilt skjuter till $1 miljon i extra prispengar. Touren kommer också fungera som en liga, där de tre bäst placerade spelarna från respektive event kommer erhålla poäng. Den spelare som sitter med flest poäng efter att finalen spelas kommer att krönas som Onyx Cup Champion och få en sportbil som ett pris, utöver alla de prispengar som spelaren redan vunnit.

Evenemanget kommer att sändas i 20 språk i över 40 olika länder och som förväntat med evenemang som detta, lär dessa turneringar locka till sig den absoluta eliten inom poker. Nu ges också några lyckliga individer möjligheten att kvala in till dessa event via satelliter som inleds hos Full Tilt från och med i morgon, den 15 mars!

Full Tilt spelaren Erik Seidel, som fått en drömstart på 2011 med över $4 miljoner i inspelade turneringsvinster, från bland annat Aussie Millions $250,000 Super High Roller hade följande att säga om detta koncept:
- Aldrig tidigare har det funnits en turneringsserie som denna, där den absoluta pokereliten ställs mot varandra. Detta om något kommer få alla deltagares plus att stiga!

Seidel fortsatte sedan med att säga:
- Detta är mer eller mindre den naturliga utvecklingen från hur pokerläget ser ut idag. Något som saknades av ett evenemang som detta och Full Tilt Poker, med världens bästa spelare i sitt stall, är den enda operatören kapabel att genomföra något som detta.

Glöm inte bort att ni även kan delta i vår $55,000 Skills Challenge liga hos just Full Tilt Poker. Nästa evenemang spelas nu på onsdag och erbjuder en garanterad prispott på $5,000. Ligan kulminerar sedan i en massiv $20,000 Championship freeroll. Gå inte miste om att ta del av denna liga!

Full Tilt Poker presenterar High Roller Onyx Cup 101

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories