WSOP 2018

Dwan uppges ha vunnit 72 miljoner pott i Macau

Tom "durrrr" Dwan

Som vi rapporterat tidigare har Macau nu blivit centrum för riktigt stora high stakes cash game inom poker. Las Vegas var en gång platsen dit alla åkte för att få spela lite high stakes cash games medan spelarna numera får bege sig till Macau får att lyckas finna några av de riktigt stora spelen. En av dessa som kan ses resa över till Asien för att spela är Tom "durrrr" Dwan, som efter sin senaste resa uppgavs ha vunnit ett par miljoner dollar.

Enligt uppgifter ska han nu ha slagit till igen och varit involverad en enskild pott med över 72 miljoner kronor på bordet, eller $11,42 miljoner. Detta rapporterade den finländske pokerspelaren Joni “Jouhki” Jouhkimainen som för närvarande befinner sig i Macau. I sin blogg på finska pokersidan Pokerisivut.com beskriver han handen som ska ha utspelat sig mellan Tom “durrrr” Dwan och två andra spelare spelandes vid $20k/$40k bord. Otroliga 89 miljoner Hong Kong dollar ska ha åkt in preflop, vilket motsvarar lite över 11,4 miljoner amerikanska dollar. Spelarna hade fått in pengarna med Dwan hållandes {A-Clubs}{K-Diamonds} och som var upp emot {J-Diamonds}{J-Hearts} och {10-Spades}{10-Clubs}. Ett ess direkt i hålet gav Dwan potten och gjorde honom över 72 miljoner kronor rikare!

Nu kan vi självfallet inte bekräfta om detta rykte stämmer eller inte, men vi vet att Dwan befinner sig i Macau just nu, vilket också märkts på nätet eftersom han inte setts till vid Full Tilt borden!

Vi sitter mer eller mindre mållösa just nu och frågar oss om det finns något som kan stoppa dessa killer? Vart går gränsen, kan det någonsin ligga FÖR mycket pengar i potten? Hur mycket är de villiga att chansa? Vi kan förstå Dwan sittandes med Big Slick men de övriga två händerna i potten, pocket knektar och pocket tior är okej händer att kliva in med heads-up, men i en trevägs all-in pott preflop, det är något som kan diskuteras.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories