Dubbelt garanterat återvänder till Full Tilt från i morgon

Full Tilt dubbelt garanterat

Efter ett lyckat resultat i januari har Full Tilt Poker beslutat sig för att återigen köra en vecka med dubbla garanterade prispotter för en ny grupp turneringar. Bäst av allt är att veckan börjar från och med i morgon måndag, den 28 mars.

Med start i morgon, den 28 mars, kommer Full Tilt Poker att tillhöra en av de mer populära platserna att spela turneringar på, i alla fall för den kommande veckan. Precis som under januari månad har operatören nu valt att dubbla prispotterna för alla sina garanterade turneringar fram tills söndagen den 3 april.

Samtidigt som FullTilt dubblar alla sina garanterade prispotter under den kommande veckan tar de också till extra åtgärder för att verkligen försöka locka till sig spelare i deras söndagsturneringar, som går i stor konkurrens mot ärkerivalen PokerStars, har operatören valt att tredubbla prispotterna för dessa event! Detta betyder att ni kommer få se tre gånger garanterade prispotter i turneringarna Sunday Brawl, Sunday Mulligan, och till sist $750,000 GTD som då med andra ord kommer erbjuda över $2,2 miljoner i garanterad prispott!

Sunday Brawl som normalt erbjuder en garanterad prispott på $350,000 kommer nu under den kommande helgen erbjuda en massiv prispott på $1,2 miljoner vilket naturligtvis kommer att locka till sig en stor skala spelare. Den största turneringen kommer som sagt att landa på $2,25 miljoner och lär också bli den som lockar till sig flest spelare, även om det också kommer att vara extra förtjänstfullt att spelaSunday Mulligan då prispotter där landar på $600,000.

Alla turneringar med garantipott kommer att erbjuda Full Tilt Multi-Entry format där spelare kan välja att köpa in sig med upp till sex olika platser i turneringen. Därmed ges alla spelare flera chanser att inte bara gå långt utan också ta sig in i pengarna fler än en gång, i en och samma turnering!

Under en normal vecka hos FullTiltPoker kan spelare ta del av $15 miljoner i garanterade prispotter i deras turneringar. Nu under den kommande veckan stiger denna siffra från $15 upp till massiva $37 miljoner. Om detta inte gör det till ett utmärkt tillfälle att börja spela på Full Tilt om man inte redan har ett konto, då kan man undra om vad mer som skulle behövas för att komma till skott och börja spela.

Förra gången som Full Tilt dubblade sina prispotter tog sig 14409 spelare till start av $750,000 garanterat, som då erbjöd en prispott på $1,5 miljoner. Resultatet av detta blev att prispotten nästan fördubblades ännu en gång, då den till sist landade på massiva $2,8 miljoner varav $439,877 avsattes som förstapris.

Laddar ni ner Full Tilt Poker genom PokerNews och använder er av bonuskoden SEPKRNEWS kommer ni också att få tillgång till vår pågående Full Tilt Skills Challenge liga där hela $55,000 står på spel. Ligan avslutas med en $20,000 freeroll dit ni kan ta er via två vägar. Ena genom att hamna bland de 200 bästa poängplockarna i ligan eller genom att spela in 200 Full Tilt poäng under april. Vill ni gå den långa vägen då har ni fördelen av att vara med och slåss om dessa $55,000.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories