Viktor ”Isildur1” Blom vänder årsförlust till vinst på PokerStars

Viktor "isildur1" Blom vinner på PokerStars

Det var i samband med PokerStars Caribbean Adventure förra månaden som PokerStars presenterade sitt senaste stora tillskott till deras proffsstall och till mångas glädje var det Isildur1 som operatören lyckats signa och det var även då som mångas spekulationer bekräftades, att det var just Viktor Blom som spelade som Isildur1.

I samband med att Blom nu ingick i Team PokerStars drog operatören också igång ett event skräddarsytt för Isildur1, något som de valde att kalla SuperStar Showdown, där spelare kunde sätta sig ned och spela heads-up mot Blom över 2,500 händer fördelat på fyra eller fler bord och med $50,000 i kapital.

Först att anta utmaningen var Isaac Haxton som även lyckades gå ur som vinnare från mötet, men som medgav efteråt att han hade en hel del tur och att Isildur1 var en av de tuffaste spelarna han någonsin mött. Näst ut att spela mot Viktor stod Tony G, som gav Blom hårdare motstånd än vad svensken förväntat sig, även om det nu var Blom som gick som segrare ur mötet.

Här i dagarna spelades sedan den tredje utmaningen och då var det ingen mindre än Daniel "jungleman12" Cates som stod för motståndet och ännu en gång såg vi Isildur1 gå som segrare från matchen, vilket gör att han nu sitter med 2-1 i matcher totalt i PokerStars SuperStar Showdown.

Inte nog med att han gick plus där, han har nu också lyckats hämta igen de $400,000 han låg back på PokerStars. Han inledde starten hos sin nya sponsor på bästa tänkbara sätt genom att ganska omgående spela till sig $300,000. Men i sin vana trogen och som vi gång på gång fått se efter att ha följt Isildur1 under hans tid på Full Tilt Poker, så svänger de fort är Viktor Blom spelar. Inte nog med att han tappade de $300k han spelat in, han lyckades sedan även gräva sig ett ordentligt hål och vid ett tillfälle ligga hela $400,000 back.

Men mötet mot Cates blev starten på en återhämtning. Först tog han ”jungleman12” på $51,000. Detta följde han sedan upp med att ta $160,000 från gordo16 följt av ytterligare $80,000 från Ashton “TheAshman103” Griffin, $150,000 av Phil “mrsweets28” Galfond följt av slutligen ytterligare $160,000 från en spelare som kallar sig för ”Kanu7” på PokerStars.

Detta tillsammans gör nu att Isildur1 inte bara hämtat igen sitt minus på $400,000, han har nu också åter hamnat i svart och har en förtjänst för året på $202,000. Var dock så säkra, innan året är slut kommer denna siffra ha både ökat och minskat flera gånger om. Säkerligen redan innan denna månad är över om han fortsätter i sin sedvanliga stil.

Missa inte vår $15,000 Sunday Millions freeroll på PokerStars. Allt ni behöver göra för att kunna spela i denna massiva freeroll är att öppna ett PokerStars konto genom PokerNews, göra en insättning och därefter spela in 75 VPP under februari, för att få tillgång till mars månads $15,000 freeroll!

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories