Spelarbilder & intervjuer från PokerStars EPT Köpehamn 2011

Med PokerStars EPT Köpenhamn som just nu pågår har den första speldagen avklarats där vi fick se 133 av de 213 startande ta sig vidare till dag 2. Självfallet PokerNews på plats för att inte bara leverera live-rapporteringar från detta event utan också genomföra intervjuer och ta bilder på de deltagande. Här är några av de som vi lyckades hitta under gårdagens spel.

  • Spelarbilder & intervjuer från PokerStars EPT Köpehamn 2011 101
  • Spelarbilder & intervjuer från PokerStars EPT Köpehamn 2011 102
  • Spelarbilder & intervjuer från PokerStars EPT Köpehamn 2011 103
  • Spelarbilder & intervjuer från PokerStars EPT Köpehamn 2011 104
  • Spelarbilder & intervjuer från PokerStars EPT Köpehamn 2011 105
  • Spelarbilder & intervjuer från PokerStars EPT Köpehamn 2011 106
  • Spelarbilder & intervjuer från PokerStars EPT Köpehamn 2011 107

I och med att EPT Köpenhamn nu också dragit igång har vi nu också få se World Series of Poker 2008 mästaren Peter Eastgate tillbaka vid pokerborden, efter sitt åtta månader långa avbräck från poker. Hans val att sluta med poker blev mer likt en förlängd semester och som vi nämnt tidigare har han nu valt att ta upp spelet igen där just EPT Köpenhamn skulle bli hans första turnering, en turnering som han spelar som en Team PokerStars spelare. Här är en intervju vi fick med honom under gårdagen.

Intervju med återvändande Peter Eastgate

Ni har väl inte heller missat nyheten att EPT Monte Carlo flyttas och blir EPT Madrid Grand Finale. Årets säsongsfinal av den sjunde EPT-säsongen flyttas från Monte Carlo och april månad till Madrid för att spelas under maj.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories