Se avsnitt 1 av High Stakes Poker säsong 7 - Två $400k potter

Första avsnittet av High Stakes Poker säsong7 är nu ute och det är många förändringar som vi ställs inför den nya säsongen. Bland annat är inte längre Gabe Kaplan kommentator för programmet då han ersatts av Norm MacDonald. Sedan kommer vi under årets säsong inte få se några Full Tilt spelare delta i HSP vilket gör att vi går miste om spelare som Tom "durrrr" Dwan, Gus Hansen, Patrik Antonius och Phil Ivey, för att nämna några. Beslutet är taget av Full Tilts ledning efter att PokerStars köpt upp rättigheterna för programmet. Rivaliteten mellan de två operatörerna har nu gått så långt att vi tittare nu mer eller mindre tvingas se på två pokerprogram för att kunna ta del av båda ”sidornas” pokerproffs.

Detta till trots så var det ingen brist på underhållande poker redan i det första avsnittet där vi fick se två av bordets amatörer involverade i varsin $400,000+ pott mot varsitt pokerproffs. I första handen hade vi Vanessa Selbst upp emot Phil Ruffin och i den andra handen såg vi David "viffer" Peat mot Bill Klein. Hur de två händerna slutade får ni se själva i det säsongsinledande avsnittet av High Stakes Poker. Övriga deltagare i detta program var Doyle Brunson, Antonio Esfandiari, Barry Greenstein och bordets tredje amatör, Robert Croak

Ni får sedan döma för er själva om ni anser att Norm MacDonald är en värdig ersättare till Gabe Kaplan. Inför fjolårets säsong ersattes Kaplans tidigare co-host A.J Benza av Kara Scott och Kaplan föll då en aningen kort jämfört med vad radarparet lyckats prestera under sin tid tillsammans. Nu ersätts istället Kaplan av komikern MacDonald, som tidigare varit medverkande i Saturday Night Live samt medverkat i en rad celebrity poker event och välgörenhetsturneringar samt i World Series of Poker. Nu kan hans insikt och skicklighet i spelet inte mätas med Kaplans men nu hoppas säkert GSN att MacDonalds erfarenhet inom komedi ska gå hem hos tittarna. Ni får som sagt döma för er själva.

[b]High Stakes Poker säsong 7, del 1[/b]

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories