PokerStars förstör sjunde säsongen av High Stakes Poker?

I en tidigare artikel nämnde vi att PokerStars köpt upp rättigheterna och varumärket High Stakes Poker och som förväntat har detta resulterat i problem och då framför allt med den främsta konkurrenten, Full Tilt Poker. Diskussionen har kretsat kring möjligheten för spelarna att spela med sin sponsors logotype synlig på kroppen under de olika avsnitten, något som nu PokerStars nekat till. Detta har i sin tur resulterat i att inga Full Tilt Poker proffs kommer att dyka upp under den sjunde säsongen av High Stakes Poker.

Att då inte få se spelare som Tom "durrrr" Dwan sätta sig ned vid bordet och spela mot high stakes galningar som Dave ”Viffer” Peat eller att få se Patrik Antonius sitta kallt och bluffa för hundratusentals dollar med ingenting! De är pokerunderhållning av allra högsta klass och nu tack vare att PokerStars köpt High Stakes Poker varumärket kommer detta inte bli en möjlighet då Full Tilt inte låter sina spelare ställa upp i serien. Nu står vi inför den sjunde säsongen som inleds den 26 februari men fråga är om vi inte står inför en av de tråkigare säsongerna på länge. Nu är det självfallet inte Tom Dwan som själv axlat hela serien under de avsnitt han varit med men samtidigt går det knappast att neka till att han har varit en av de mest underhållande spelarna vid bordet, med sina konstiga spel, udda summor som han satsar och hur han får sina motståndare att fundera hand efter hand vad han egentligen sitter med.

Det är precis som Kaplan säger i denna hand här nedan:
- Ingen kan förutse vad någon som bor i ”durrrr land” gör så jag ska inte ens försöka spekulera utan låta spelet tala för sig själv. Detta var kommentaren som Kaplan kom med efter att att Eastgate höjt från knappen med {a-Spades}{k-Hearts}, Barry Greenstein hittar {a-Diamonds}{a-Clubs} på lilla mörken och Dwan sitter med {k-Spades}{q-Spades} på stora mörken. Ta en titt på videon för att se hur handen slutar.

Där har ni ett praktexempel till varför vi befarar att det kommer bli tråkigare nu utan Dwan vid bordet. Här är ett annat exempel, med Dwan hållandes {8-Diamonds}{6-Hearts} mot {a-Diamonds}{k-Diamonds} för Lederer.

Gång på gång kan vi visa varför Dwan kommer bli saknad under High Stakes Poker. Nu är det inte bara Dwan från Full Tilt som bjuder på underhållande poker, med enorma bluffar eller djärva synar. Ta detta
spel av Full Tilts Patrik Antonius, där han synar hela vägen hållandes {10-Spades}{4-Spades} mot Phil Laak som höll {a-Hearts}{j-Diamonds}.

Den kanske mest underhållande poker skådat är när vi serTom “durrrr” Dwan och Dave "viffer" Peat sittandes vid samma bord. Då är pokerunderhållning som allra bäst, något som för den sjunde säsongen av High Stakes Poker bara är att glömma. Tänk er själva att ha haft dessa två och sedan mixat in Viktor Blom in i detta, att få se Isildur 1 och hans hyper aggressiva spel mot dessa två galningar med deras likvärdiga aggressivitet och vi hade fått se pokerfyrverkeri aldrig tidigare skådat i tv-rutan.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories